Blogs

Blog

Bijzondere aankoop van een Vespa GTS

14 juli 2022 Geschreven door: Emmy Veenendaal

Bijzondere aankoop van een Vespa GTS

Soms komt er een klant voorbij met een bijzonder verhaal zo ook meneer Heck. Bij ons in de winkel bleek dat hij al een hele zoektocht achter de rug had voordat hij bij MotoVeda terecht kwam.
Na zijn grote robuuste motor verkocht te hebben leek het hem leuk om op een motorscooter door de buurt te gaan toeren. Een Vespa GTS, dat moest het gaan worden. Wat doe je dan? Je gaat naar de dealer in de buurt en vraagt of het mogelijk is om een proefrit te maken. Dat bleek allemaal moeilijk te zijn. Kortom meneer ging met een niet zo’n goed gevoel de deur uit om vervolgens bezig te gaan met zijn vakantie naar Curaçao… Misschien was het een idee om daar een motorscooter te huren en waarom geen Vespa. Op Curaçao bleek alles verhuurd te zijn. De meeste verhuurbedrijven waren afgeschaald door Corona en konden de aanvragen niet aan nu er weer toeristen kwamen maar Roderick Andriessen van Scooterverhuur Curaçao (had in eerste instantie ook niets te huur) bleek een GTS250 cc terug te krijgen die getest mocht worden. Meneer Heck kreeg door de proefrit de smaak te pakken en was blij dat Roderick hem had laten rijden. Terug in Nederland bleek het bij de plaatselijke dealer lastig te zijn om een Vespa te leveren. Op naar een andere dealer die eerlijk vertelde de expertise niet te hebben en verwees meneer naar MotoVeda in Ede (niet echt in de buurt voor hem) maar er werd bij ons toch een mooie rode Vespa GTS 300 besteld. Deze stond al lang in bestelling bij Vespa voor de winkel voorraad en kon snel aan meneer geleverd worden.
Meneer Heck blij en wij van MotoVeda ook. Zo hebben wij via een proefrit in Curacao deze mooie motorscooter mogen leveren.
 
Bedankt meneer Heck, Roderick en collega-dealer!
Terug naar overzicht