Blogs

Blog

10 januari 2016 Geschreven door: Henk Veenendaal

Column Scooter Express Januari ‘16

Met de EICMA in Milaan nog ‘in de benen’ loopt het inmiddels al weer aardig richting het einde van het jaar. Een jaar waarin weer een heleboel is gebeurd.
Dit jaar zijn wij met de Bovag naar Milaan geweest, dat was erg leuk en een absolute aanrader voor een ieder die in onze branche werkzaam is.
Niet alleen zie je de laatste nieuwtjes op scooter en motor gebied maar ook het contact met andere dealers die mee zijn geweest, bleek achteraf heel waardevol. Wat ik persoonlijk erg prettig vond was, dat je je eens kon spiegelen met branchegenoten die niet direct bij jou in de buurt werken waardoor je elkaars concurrent bent. Dan praat het toch net even anders. Zoals gezegd, dat was dus niet het geval waardoor er een goede en open sfeer voelbaar was en waarin iedereen zich volgens mij erg prettig voelde. Ook het feit dat je met z’n allen weg was, met alle dingen die daarbij horen en even niet hoefde te werken, gaf het geheel een echt ‘schoolreisjes’ gevoel, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke kant van de hele onderneming natuurlijk. Maar goed, waarom zou je zakelijke belangen en een stukje ontspanning niet kunnen combineren? Deze trip bewees maar weer eens dat zoiets echt wel mogelijk is. Voeg daar de perfecte organisatie aan toe, en u begrijpt dat ik in ieder geval zeer enthousiast ben! Namens iedereen wil ik hierbij nogmaals Bovag bedanken en in het bijzonder Egbert en Christa! Geweldig geregeld allemaal, volgend jaar weer? 

Inmiddels zijn we in de winkel druk bezig met onderhoudswerk, winterbanden, handvatverwarming en noem alle ‘cold season’ producten maar op! Gelukkig kunnen wij ons, ook nu nog, goed vermaken en loopt het zelfs in de winkel nog verrassend goed door. Komt waarschijnlijk ook dat we –tot nu toe- nog helemaal niet mogen klagen voor wat betreft het weer, het lijkt soms meer voorjaar dan herfst! Er zijn dan ook genoeg zaken waar je in deze tijd van het jaar druk  mee kunt zijn, dingen waar je in de zomermaanden vaak geen tijd voor hebt. Ook afspraken voor het komende seizoen worden vaak in deze tijd van het jaar besproken en vastgelegd. Dat gaat van reclamebudgetten naar af te nemen aantallen en bepaalde activiteiten die we van plan zijn te gaan organiseren tot het vastleggen van toertochten door de diverse clubs! Allemaal heel leuk en mooi om dat in deze tijd allemaal te kunnen voorbereiden. De voorpret is er bij ons in ieder geval! Altijd erg leuk om over na te denken en we kunnen niet wachten tot het weer zover is!

Namens mijn hele team wil ik iedereen alvast hele fijne feestdagen toewensen en alle goeds voor het komende jaar. Hopelijk met een goede gezondheid en heel veel veilige kilometers! Wij hebben er, zoals altijd, weer veel zin in! 

Terug naar overzicht