Blogs

Blog

29 februari 2016 Geschreven door: Henk Veenendaal

Column Scooter Xpress Februari 2016

Lustrum

Vorige maand mochten wij ons 5 jarig bestaan vieren, ons 1e lustrum dus. Reden voor een bescheiden feestje, want als er wat te vieren valt , dan moet je dat ook doen vinden wij! Misschien bent u als lezer zelfs wel bij ons langs geweest om mee te vieren! Als dat zo is hoop ik dat u het leuk hebt gehad, wij in ieder geval wel. We waren in ieder geval aangenaam verrast dat we ondanks de winterse buien nog op zoveel aandacht mochten rekenen, want u kwam wederom in grote getale naar Ede toe en met z’n allen konden we er daardoor weer een mooie dag van maken!

Zoals wel vaker realiseer je je vooral op momenten zoals deze hoe snel de tijd gaat en wat er sindsdien zowel zakelijk als privé allemaal gebeurd is. Leuke en minder leuke dingen. Gelukkig overheerst het goede gevoel en gaan we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Het is natuurlijk nu niet de bedoeling om al te sentimenteel te worden, ik kijk het liefst vooruit i.p.v. achteruit, maar toch denk je dan vaak aan de dingen, zaken en vooral ook aan de mensen, klanten vooral, die voorbij kwamen. Alles en iedereen verandert, omstandigheden veranderen en dat is goed en moet uiteindelijk ook. Maar zo af en toe is dat ook best moeilijk en valt het niet mee om aan al die veranderingen toe te geven. Echter, stilstand is achteruitgang en successen uit het verleden garanderen de toekomst ook nu nog steeds niet en daarom gaan we ook ‘vol gas’ door, sterker nog, moeten we door!

We zijn in ieder geval blij en dankbaar dat we -ondanks soms veel moeite- nog steeds kaarsrecht overeind staan, en hoe! Ik weet nog als de dag van gisteren dat we in onderhandeling waren om onze winkel te gaan starten en dat we van alle kanten hoorden dat we het vooral niet moesten doen, om allerlei verschillende redenen. Ook mijn familie en voor een (heel klein) gedeelte mijn vrouw hadden zo hun twijfels. Natuurlijk had ik dat ook wel een klein beetje maar ondanks dat hebben we toch doorgezet, een klein beetje eigenwijs zijn is soms niet erg en moet ook wel zo af en toe! Dat we toen het lef hebben gehad om in het diepe te springen heb ik nooit een seconde spijt van gehad en daar ben ik tot op de dag van vandaag alleen maar heel blij en dankbaar voor!

Maar goed, het blijft natuurlijk wel een uitdaging om in tijden van crisis, en die was er echt toen wij van start gingen, toch een scooterzaak te starten.
Gelukkig kregen we support vanuit allerlei verschillende hoeken en konden we ‘aan de gang’! En voor je het weet ben je dan 5 jaar verder!
Door keihard werken, goed uitkijken met wat je doet en een strak beleid zijn we nu op het punt waar we nu zijn en daar zijn we trots op! Met vertrouwen gaan we dan ook de toekomst tegemoet en zijn we van plan om net zo hard en gemotiveerd er tegenaan te gaan zoals iedereen van ons gewend is.  Dus doorgaan met de dingen die goedgaan en kijken waar verbeteringen mogelijk zijn dan komt het volgens mij helemaal goed!

 

Graag wil ik hierbij onze klanten, relaties, leveranciers, familie, ons personeel en natuurlijk mijn vrouw Emmy en onze kinderen bedanken voor al het vertrouwen en (soms) geduld in de afgelopen jaren, ik realiseer mij heel goed dat het soms, voor sommigen, niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend is geweest. Ondanks dat, reken ik de komende jaren ook weer op jullie allemaal zodat we over een tijdje hopelijk weer een volgende jubileum kunnen vieren!

Terug naar overzicht