Blogs

Blog

15 november 2016 Geschreven door: Henk Veenendaal

Column SE december ‘16

Veda Scooters / Motoveda

Halverwege de jaren 2000 deed de gelegenheid zich voor om vanuit een gecombineerde fietsenwinkel met zowel fietsen als bromfietsen, een speciaalzaak voor alleen brom en snorfietsen te gaan beginnen. Door allerlei oorzaken ging het die kant op en na een periode van 20 jaar in de tweewielerbranche kon ik op 01 Januari 2011, samen met mijn vrouw, Veda Scooters startten en vanaf dat moment mijn vervolgstappen in de gemotoriseerde tweewielers zetten. Net als nu, zaten we ook toen boordevol plannen en ambities en niets is fijner dan samen met je eigen team er vol tegenaan te gaan om zodoende van Veda Scooters een succes te maken. Dit ging met vallen en opstaan maar ondanks de soms dure ‘leermomenten’ zijn we in die afgelopen jaren telkens, stapje voor stapje, voorwaarts gegaan. Dat ging lang niet altijd snel genoeg maar een wijs man zei mij ooit dat wanneer je hoge pieken kent je ook hele diepe dalen tegen zal komen dus achteraf ben ik blij met hoe het tot nu toe allemaal gelopen is.

Bovenstaande heeft ons inmiddels gebracht waar we nu staan; een goed gesorteerde winkel met uitsluitend a-merken die veel waarde hecht aan kwaliteit, kennis + kunde,  goede aftersales, service en een 5 sterren behandeling voor al onze klanten teneinde die relatie op een goede manier in stand te houden.  Omdat de ontwikkelingen bij ons niet stil zijn blijven staan en wij altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden voor ons bedrijf zijn wij nu in de gelegenheid om onze activiteiten te kunnen gaan uitbreiden. Natuurlijk deden we al heel veel op het gebied van motorscooters en MP3’s maar uit onderzoek bleek dat b.v. de ‘gewone’ motor (met A-rijbewijs) en bijbehorende berijder nog nauwelijks bij ons vertegenwoordigd waren.  Tijdens die speurtocht om op dit gebied het e.e.a. uit te zoeken, kwamen wij er achter dat daar voor ons nog zeker ‘stappen te zetten’ zijn .

Aangezien deze groep zeker een doelgroep is waar wij zeker mee verder willen hebben wij besloten om,  o.a. vanuit digitale motieven (motorrijders gaan op internet nou eenmaal liever naar een motorzaak dan naar een scooterwinkel!) onze naam veranderen in MOTOVEDA!

Dankzij deze aanpassing en bijbehorende transformatie hopen wij een stap te kunnen zetten en vanaf heden ook het ‘gewone’ motorrijdende publiek te kunnen helpen met zowel de verkoop als onderhoud van hun motor op de manier zoals men vanuit de scooters van ons gewend is!

U bent dus, ook met uw motor, van harte welkom bij MOTOVEDA in Ede!       

Terug naar overzicht