Blogs

Blog

14 december 2016 Geschreven door: Henk Veenendaal

Column SE: Januari ‘17

Finale ‘16

Zo aan het eind van het jaar heb je al snel de neiging om terug te kijken wat er allemaal wel of niet goed ging. Vooral van belang is dan wat er niet goed ging want daar kun je dan weer van leren! Eerlijk gezegd kom ik daar deze keer niet echt aan toe omdat we simpel weg te druk zijn om tijd te hebben voor dit soort overpeinzingen. Zoals in mijn vorige column te lezen was hebben wij onze naam veranderd van Veda Scooters naar MotoVeda waardoor we niet alleen druk zijn met scooters en vergelijkbare voertuigen maar nu dus ook met ‘echte’ motoren. Daarmee bedoel ik dan alles met een cilinderinhoud van meer dan 50cc en GEEN scootermodel! Toch typisch dat alleen een naamsverandering zo’n groot verschil maakt. We worden nu wel veel beter digitaal gevonden door de ‘gewone’ motorrijders wat dan weer resulteert in meer fysieke bezoeken in de winkel, motorstalling e.d. maar ook reparaties en dus verkoop van zowel onderdelen, accessoires en kleding. En dat was natuurlijk de bedoeling!

Vandaar dat vooral dat laatste, en dan specifiek ons kleding assortiment, moest worden uitgebreid met een sterk merk, om zodoende  meer keuzemogelijkheden voor de hedendaagse motorrijder aan te kunnen bieden. En daar zijn we op dit moment dus heel erg druk mee bezig!

Op het moment dat ik deze column schrijf heb ik werkelijk de hele winkel op zijn kop staan en zijn we aan het verbouwen. Het is n.l. de bedoeling dat we zo rond de Kerstdagen onze eigen Rev’it kleding shop bij ons in de winkel hebben. Een mooie uitbreiding van onze collectie, en naast Macna een kwalitatief heel mooi product om aan te bieden aan de motorijders van deze tijd.  U begrijpt het wel, we zijn deze dagen dus erg druk met interieurbouwers, schilders en elektriciens en iets minder met ons normale werk, vandaar ook dat we niet zoveel tijd over hebben om over van alles en nog wat na te denken! Hoewel, we kunnen ons ondanks dat we in de ‘Wintertijd’ zitten gelukkig nog steeds prima vermaken. Zeker in de werkplaats werken we, ook in deze tijd zelfs, nog steeds volgens een behoorlijk strakke planning omdat we anders het werk allemaal niet af krijgen, we hebben dus niets te klagen!

Graag wil ik alle lezers bedanken voor alles wat ik dit jaar dankzij deze column aan reacties heb mogen ontvangen. Leuk dat er zoveel mensen elke maand weer trouw mijn bijdrage aan dit mooie magazine lezen!

Mede namens mijn vrouw en team MotoVeda allemaal hele fijne feestdagen en voor het nieuwe jaar heel veel gezondheid, voorspoed en geluk en heel veel fijne en probleemloze kilometers gewenst en tot volgend jaar!

Terug naar overzicht