Blogs

Blog

December feestmaand ?

2 december 2021 Geschreven door: Emmy

December feestmaand ?

Terwijl wij dit schrijven is Sinterklaas nog in het land. Wij hadden hem graag willen laten komen maar moesten dat vanwege de Corona maatregelen afblazen. Dat neemt niet weg dat wij de december feestmaand niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Vrijdag 17 en zaterdag december is iedereen (die de maatregelen in acht neemt) van harte welkom voor chocomel, gluhwein en wat lekkers. Op onze agenda vind je meer informatie m.b.t. onze activiteiten en aanbiedingen.

2021 was een bijzonder jaar voor iedereen. Voor ons team was het niet altijd makkelijk. De verhuizing werd een feit en een nieuw pand betekent niet dat alles op rolletjes loopt. Gelukkig heeft  inmiddels iedereen zijn / haar plek en vooral draai gevonden. Ons team is aangevuld met een paar fijne collega’s. Wij hopen 2022 goed van start te gaan (zonder al te veel opgelegde Corona maatregelen) maar vooral in goede gezondheid.

De laatste week van december hebben wij aangepaste openingstijden,Die vind je hier 

Wij wensen iedereen een fijne decembermaand toe. Voor het nieuwe jaar wensen wij iedereen veel scooter, motor, en MP3 plezier toe en vooral een goede gezondheid. Blijf ook in 2022 van harte welkom bij MotoVeda.

Hartelijke groeten,

Henk & Emmy en het hele MotoVeda team

 

Terug naar overzicht