Blogs

Blog

Elektrische scooters; Mooi & Milieubewust

15 maart 2019 Geschreven door: Diana Schrijft

Elektrische scooters; Mooi & Milieubewust

Elektrische scooters: mooi milieubewust

De voordelen van elektrische scooters zijn talrijk. Geen opstartproblemen, goedkoop rijden, niet storingsgevoelig, krachtig,  stil en ze behoeven nauwelijks onderhoud. MotoVeda heeft  een groot aanbod/ruime keuze aan elektrische scooters (de rest vd tekst kan weg, wij hebben niet het grootste assortiment) heeft het grootste aanbod van scooters in Nederland met een ruime keuze aan elektrische scooters.

Naast een verantwoorde keuze heeft de elektrische scooter ook een uniek en verfijnd design. De Vespa Elettrica is sinds november 2018 op de markt. Het Italiaanse merk Vespa is niet voor niets de meest populaire scooter aller tijden. De Vespa Elettrica heeft een multimediasysteem, laadkabel in het zadelcompartiment en een moderne, hoogtechnologische, elektrische motor. In maar liefst 4 uur is de accu opgeladen. Doordat de compacte accu onder het helmcompartiment zit, blijft de functionaliteit van het opberg vak behouden en kan er nog steeds een helm in opgeborgen worden.

De elektrische scooters van het merk NIU staan ook in de showroom bij MotoVeda. De NIU M+ biedt zelfs plaats aan twee personen. Bij de aanschaf van een NIU is een app te downloaden waarop de eigenaar direct inzicht heeft in de inhoud van de accu, het verbruik, de gereden routes, geplande service- en onderhoudsbeurten. Bij diefstal kan via de app de scooter gelokaliseerd worden. Met een gewicht van 55 kilo is de scooter voor iedereen hanteerbaar.

Accessoires

Ook verzorgt MotoVeda het onderhoud en verkoopt de accessoires voor de diverse merken. De technologische ontwikkelingen gaan door, mede ingegeven door milieumaatregelen. Elektrische scooters verbruiken geen benzine en de onderhoudskosten zijn gehalveerd. Aan de geluidloze motor moeten we nog wel een beetje wennen in het verkeer, vandaar dat de fabrikant er een geluid heeft toegevoegd wanneer de motor afslaat. Veiligheid en milieu gaan hierin hand in hand.

Testen en leveren

Elke scooter heeft een eigen fanbase. Op deze website is een overzicht te vinden van alle evenementen van MotoVeda waarop je elkaar kan ontmoeten.

Terug naar overzicht