Blogs

Blog

Expertise

6 februari 2018 Geschreven door: Henk Veenendaal

Expertise

Ondanks dat er een aantal mensen dachten dat alles na 1 Januari volledig mis zou gaan ‘liggen -gelukkig- alle stenen nog in de straat!’

 

Iedereen kan de oude euro 3 modellen nog steeds verkopen, de nieuwe euro 4 types worden inmiddels links en rechts uitgeleverd en blijken technisch best goed te zijn. De resultaten van vorig jaar zijn bij iedereen inmiddels wel bekend en blijken in veel gevallen wel mee te vallen, orde van de dag dus!

Om te beginnen gaat binnenkort de Utrechtse Motorbeurs weer van start, toch zo’n beetje het begin van het seizoen en bij uitstek de plek waar van oudsher ‘tout’ motorrijdend en motor verkopend Nederland elkaar treft om gezamenlijk het seizoen af te trappen. Echter, dit jaar zal het er toch iets anders uitzien dan anders. Kwamen we vorig jaar al tot de conclusie dat er aan de opzet  van het geheel best het e.e.a. zou kunnen worden aangepast, zijn er inmiddels een aantal smaakmakende exposanten die hun conclusies hebben getrokken en die er nu gewoon niet bij zijn! Die organiseren hun eigen opening!  Wij ook, 3 maart trappen wij het seizoen af en is iedereen bij ons in Ede van harte welkom om alle nieuwe ontwikkelingen voor 2018 te komen bekijken! Erg jammer dat sommigen toch Utrecht laat schieten (overigens ben ik er wel, zoals gewoonlijk bij Piaggio op de stand!) en hopelijk gaat er bij de organisatie een lampje branden en gaat men maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen. Wellicht in combinatie met auto’s zoals in Brussel of lagere prijzen of iets dergelijks. Dat trekt dan in ieder geval mensen aan die er met een eigen stand willen staan. Het zou toch jammer zijn als zo’n evenement als dit in de toekomst verloren zou gaan omdat niemand van de exposanten er meer naar toe wil vanwege b.v. de hoge kosten. Ondertussen zijn wij druk bezig om ons meer en meer te specialiseren in branche gerelateerde zaken. Afgelopen jaar zijn wij van start gegaan met motorkleding van Rev’It en je staat er dagelijks weer van te kijken wat dat voor effect heeft op het klanten bezoek bij ons op de website en ook in de winkel. Hadden we voorheen eigenlijk alleen maar scooterklanten in de winkel, hebben we nu meer en meer motorrijders over de vloer. Komen binnen voor een broek en een jas en ontdekken tegelijkertijd dat ze voor veel meer bij je terecht kunnen. Reparaties, schadeherstel, onderhoud en noem maar op. Super leuk en heel fijn. Dankzij de brede collectie slaagt ook iedereen; van leren jack’s tot regenkleding en van broeken met protectie tot spijkerbroeken die ook geschikt zijn voor op een scooter of motor, het is er allemaal. Het enige verschil is dat je met zo’n spijkerbroek gewoon de stad of je kantoor in kan zonder je om te kleden. Allemaal prachtig en voor veel mensen een reden om langs te komen!  

Terug naar overzicht