Blogs

Blog

Voorjaar 2024

21 maart 2024 Geschreven door: Emmy

Voorjaar 2024

Fijn om de regen weer achter ons te laten! Nu kijken wij sowieso graag VOORUIT maar nu helemaal. Werden jullie het ook zo zat al die regen? Eén voordeel;  als nu de zon schijnt kun je niet wachten om je motor, motorscooter of MP3/CV3 te pakken ook al is het soms nog aan de frisse kant. Daar hebben wij genoeg oplossingen voor (handvatverwarming, een mid-season handschoenen, onderkleding etc. ) Wij zijn er helemaal klaar voor!

De showroom is gevuld met mooie, stoere, en snelle modellen. Op de kleding en helmen afdeling vind je de nieuwe collectie waaronder een nieuw merk John Doe. Onze outlet is gevuld met mooie aanbiedingen en zelfs voor een tweedehands outfit kun je op deze afdeling terecht.  Je kunt een afspraak maken voor personal fit of om je communicatie in te laten bouwen. In de werkplaats is ons team weer compleet. Kevin is een fijne collega (staat nog niet op de foto) die ons team een paar weken geleden is komen versterken.

Ook dit seizoen kun je tweede Paas- en Pinksterdag bij ons terecht, organiseren wij diverse opstapdagen voor de MP3/CV3 rijders. Vind er een vervolgtraining voor de MP3/CV3 rijders plaats, organiseert Motorclub de Kraats een toerrit en is het hoogtepunt van onze AGENDA de Kawasaki Promotour die op zondagmiddag wordt afgesloten met een pizza-punt voor de liefhebbers.

Kortom, wij hopen dat je samen met je motorvrienden en -vriendinnen je weg naar MotoVeda weer weet te vinden. De koffie/thee staat altijd klaar!

Terug naar overzicht