Blogs

Blog

Het gaat onze deur niet voorbij...

17 juli 2020 Geschreven door: Emmy Veenendaal

Het gaat onze deur niet voorbij...

Maandag 15 juni maakten wij de verhuizing van ons bedrijf bekend. Een mijlpaal voor Henk en mij en ons team! Wij zijn helemaal blij en deze verhuizing gaat ook “gewoon” door!

Twee dagen erna krijg ik de diagnose darmkanker.... gevolgd door vijf onzekere dagen of er uitzaaiingen zijn. Gelukkig zijn die er niet en is er grote kans op herstel. Een operatie volgt en deze week kregen wij te horen dat er toch een lang vervolgtraject/ operatie nodig is!

Ja onze wereld staat op zijn kop. Ik ben 49 en het gaat onze deur NIET voorbij. Maar ook in deze situatie is het bijzonder om mee te maken hoeveel lieve mensen er om ons heen staan. Familie, vrienden, onze Gemeente, ons MotoVeda Team wat nog een stap harder zet om mijn/ ons werk op te vangen, klanten en leveranciers die meeleven. Er wordt veel gebeden, er komen kaartjes en ons huis lijkt wel een bloemenwinkel. Heel bijzonder en fijn voor ons gezin.

Henk en ik hebben altijd heel veel en hard gewerkt en zijn mensen mensen, wij houden van mensen en delen makkelijk ons leven, vandaar dat wij dit verhaal ook delen. Wij blijven passie voor ons werk en mensen houden maar onze aanpak zal iets anders worden omdat ik voorlopig minder aanwezig ben. In het traject van beter worden en verhuizen kunnen wij alle (medische/zakelijke) adviezen, hulp, begrip van klanten, gebeden etc goed gebruiken.

Dus in die zin vragen wij één van de bovenstaande zaken van jullie terug!

Wij hopen hier over een tijdje naar terug te kunnen kijken als een leerzame en toch bijzondere periode waarin veel mensen ons én MotoVeda hebben gesteund!

 

Hartelijke groeten Henk & Emmy

Terug naar overzicht