Blogs

Blog

20 september 2019 Geschreven door: Emmy Veenendaal

"Indian Summer" of Herfst ?

Wij hopen altijd op mooi zomer weer tot eind oktober, een korte herfst/ winter en dan mag het wel weer van start gaan in het voorjaar. Gelukkig heeft niemand het voor het zeggen m.b.t. het weer.

Het is september, met een beetje geluk hebben wij nog een paar mooie dagen te gaan. Nog even maximaal van je scooter, MP3 of motor genieten. Rijd nog even die extra lange rit die je al een tijdje gepland had met één van je vrienden of vriendinnen voordat het echt herfst wordt. Wat trek je aan? Een doorwaai jas is net te koud maar je drie seizoenen jas net te warm. Denk er vooral aan om goed (Rev’it) ondergoed te dragen. Het zweet blijft dan niet op je lichaam plakken en neem in je rugzak of onder je buddy toch de voering van je jas mee mocht het kouder worden.

Wordt het de a.s. weken langzamerhand wat slechter weer denk dan aan winterstalling, het wisselen van je banden voor winterbanden. Zo kun je bij het wat slechter wordende weer toch veilig doorrijden. Ben je, je winterhandschoenen kwijtgeraakt en ligt je regenbroek ook niet meer op de plaats waar je hem had opgeborgen? Wij adviseren je graag met een nieuw stel (elektrische) handschoenen of een regen outfit.

Blijf ondertussen van de mooie dagen die er zijn genieten of trek er zoals deze klant (in zijn nieuwe Rev’it outfit) nog een paar dagen met je vrienden of vriendinnen op uit. Geniet van de laatste zomerse dagen maar ook van de mooie herfstdagen die komen gaan.

Wij blijven gas geven voor jullie!

Terug naar overzicht