Blogs

Blog

Met MotoVeda de Winter door

6 november 2018 Geschreven door: Diana, Edese Post

Met MotoVeda de Winter door

Wel of niet doorrijden op de scooter of motor in de winter? Motoveda levert van kleding en winterbanden tot en met acculaders en stalling.

De  scooter, motor of Piaggio MP3 hoeft in de herfst of winter niet in de stalling te staan. Om veilig in de winter door te kunnen rijden zijn winterbanden essentieel voor meer grip, niet alleen bij vrieskou en sneeuw maar ook als de weersomstandigheden nat en vochtig zijn. De winterband komt het best tot zijn recht onder 8 graden Celsius. Een ander voordeel is dat bij wisseling van zomer- en winterbanden, deze minder snel slijten. De kosten van winterbanden variëren, de opslag verzorgt Motoveda zonder kosten.

Krachtige combinatie

De combinatie van scooters en motoren is een bewuste keuze geweest met zowel aanbod in nieuwe machines als occasions, helmen en kleding. De haal- en brengservice voor het periodieke onderhoud of bij pech of schade hoort daarbij. Henk & Emmy: “We willen een mobiliteitsbedrijf zijn voor alles wat op 2 of 3 wielen rijdt. Dat is onze kracht.” Ongeveer 7 jaar is Motoveda nu gevestigd in de huidige opzet aan de Verlengde Parkweg 23 in Ede. De ambities zijn groot om het bedrijf uit te gaan bouwen, de ouderwets goede service blijft gegarandeerd. Van 1 december t/m 1 maart kan er gebruik worden gemaakt van een winterbeurt tegen gereduceerd tarief.

Warm in de winter

De najaarscollectie hangt weer in de Rev’it store. Hier is een perfecte combinatie gemaakt van trendy design aangepast aan de laatste wensen en eisen van de motor- en scooterrijder. “We voorzien in goede handschoenen tot en met Goretex jassen voor comfort en bescherming. Alles om warm en veilig de winter door te rijden.” Door vragen uit de markt levert Motoveda ook handvatverwarming, beenkleden, handschoenverwarming en handmoffen.

Wachten tot voorjaar

Voor de motor- en scooterrijders die hun vervoersmiddel tijdelijk willen wegzetten, is de winterstalling van Motoveda beschikbaar. Voor de thuis-stalling zijn acculaders beschikbaar, maar ook het gebruik van een fuel stabilizer is een aanrader om te voorkomen dat een tank gaat oxideren.

Heb je vragen over het wegzetten van je scooter of motor in de winter dan denkt Motoveda graag mee. “Je wilt in het voorjaar niet voor onverwachte verrassingen komen te staan wanneer de zon weer gaat schijnen en de temperaturen oplopen”, aldus Henk & Emmy van Motoveda.

Terug naar overzicht