Blogs

Blog

Nieuwe uitdaging!

15 juni 2020 Geschreven door: Emmy Veenendaal

Nieuwe uitdaging!

(foto Ted Walker fotografie)

Nu de economie zich op zijn kwetsbaarst toont, is het moeilijk te voorspellen wat de toekomst zal brengen. Henk, Emmy en hun team hebben zich nooit iets van een trend of voorspelling aangetrokken. In 2011, tijdens een economisch wat lastigere periode zijn zij gestart met een scooterbedrijf (Veda Scooters) wat is gegroeid tot een motor-, scooter-, Piaggio MP3 bedrijf waar zij alle aanverwante artikelen, onderdelen, kleding en helmen verkopen.

MotoVeda aan de Verlengde Parkweg is inmiddels volledig uit haar jasje gegroeid. Het team van MotoVeda is klaar voor de volgende stap. Henk en Emmy denken dat het pand aan de Galvanistraat een uitstekende plek is om een mobiliteitscentrum neer te gaan zetten voor Ede en omgeving. Ook hier zullen Henk en Emmy geen trendvolger worden maar op hun eigen manier gas gaan geven. Een bijzondere indeling en assortiment zullen MotoVeda tot iets unieks gaan maken. Daarbij wordt samengewerkt met bestaande en nieuwe (lokale) partners en leveranciers. De aankomende maanden zal er in het pand én achter de schermen hard gewerkt worden om dit te gaan realiseren.

Wij maken samen met ons team officieel bekend dat de start van dit traject is begonnen en dat wij in het laatste kwartaal van 2020 gaan verhuizen! Wij zullen iedereen de aankomende maanden op de hoogte blijven houden van deze mooie uitdaging! 

 

Terug naar overzicht