Blog

Kawasaki Versys Promo Tour

Kawasaki Versys Promo Tour

22 juni 2021 tot 23 juni 2021

Kawasaki lanceert de Versys Promo Tour waarbij de veelzijdige Versys modellen dit seizoen als een soort van “road-show” langs alle officiële Kawasaki dealers trekt.  Dinsdag 22 en woensdag 23 juni kunnen klanten de gelegenheid nemen om op een ongedwongen manier de veelzijdigheid en superieure rijeigenschappen van de verschillende Versys modellen uitgebreid te kunnen ervaren bij MotoVeda in Ede!

De Versys Promo Tour zal klanten gelegenheid geven om de Versys 1000 SE, Versys 1000 S en Versys 650 te testen. Ervaar persoonlijk de veelzijdigheid van de Versys 650, de rijke standaard uitrusting van de Versys 1000 S of beleef de vernieuwde semi-actieve elektronische vering met Showa Skyhook technologie op de Versys 1000 SE!

Versys 1000 SE en Versys 1000 S

Beide Versys 1000 modellen zijn met hun sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. Het krachtige en koppelrijke 1.043cc motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen voor een nog soepelere vermogensafgifte. Verder zijn beide Versys 1000 S modellen standaard uitgerust met Cruise Control, Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie, Volledige LED verlichting (inclusief bochtenverlichting), Bekrachtigde slipper koppeling, Up/Down Quick Shifter, TFT-kleurendisplay met Bluetooth smartphone verbinding, Handvatverwarmig, Handkappen, 12V aansluiting en Kawasaki’s unieke High Durable Paint  

Het verschil tussen de Versys 1000 S en de SE zit in de vering. Deze bestaat voor de Versys 1000 S uit een volledig handmatig in te stellen Showa 43mm USD-voorvork en achter een horizontale back-link vering voorzien van een gasgevulde Showa schokdemper. Het SE model is uitgevoerd met KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension). Dit is een semi-actieve elektronische vering met Skyhook software technologie van Showa die zich real-time aanpast aan de omstandigheden voor een nog betere rijervaring! 

Versys 650

De Versys 650 is een echte alleskunner. Het koppelrijke parallel-twin motorblok, vederlichte Trellis buizenframe, scherp vormgegeven topkuip en 17”wielen maken hem tot een verfijnde en stabiele machine voor sportieve tourritten. Daarnaast maken de comfortabele zitpositie, uitstekende windbescherming van het traploos instelbare windscherm en de lage verbruikskosten van de Versys 650 bij uitstek ook geschikt voor het dagelijkse woon-werk verkeer.

COVID-19

De Versys Promo Tour vind volledig buiten plaats. Om de toestroom van mensen te spreiden kunnen proefritten alleen op afspraak gemaakt worden. Meld je aan voor een testrit via [email protected]

Meld je direct aan!

Archief