Blog

Motorbeurs bij MotoVeda

Motorbeurs bij MotoVeda

24 februari 2022 tot 27 februari 2022

Dit jaar is er wederom geen traditionele motorbeurs. Wij nodigen je uit om bij MotoVeda naar de motor (en scooter/ MP3) "beurs" te komen. Je kunt nieuwe modellen bekijken, een afspraak maken voor een testrit of het huren van een motor. Uiteraard zijn onze scooter- en MP3 klanten ook van harte welkom.  Je kunt onderhoud in komen plannen (je ontvangt deze dagen een Goodie-bag als je een afspraak maakt).

Koop je een Shoei helm dan ontvang je GRATIS Personal Fit (maak een afspraak). In onze Outlet kun je terecht voor kleding/ helmen met 10 tot 50% korting. Op onze kleding en helmen afdeling geven wij (alleen deze dagen) 15% korting op de huidige collectie. Wil je liever online bestellen, stuur je wensen naar [email protected] en wij sturen alle bestellingen boven de € 50,= GRATIS naar je toe. Online kun je deze dagen de volgende kortingscode gebruiken BEURS2022

Je ontvangt een GRATIS kleding pakket t.w.v.. € 500,= bij aankoop van een Piaggio MP3 of Peugeot Metropolis (geldig op onze huidige voorraad). MP3 rijders kunnen zaterdag 26 februari ook gebruik maken van de testdag, lees HIER de voorwaarden.

Let op:  Zondag de 27e zijn wij gesloten maar kun je wel online bestellen en reageren wij zsm.

* korting is niet van toepassing op voertuigen, werkplaats en op bestaande aanbiedingen. Kom je voor een specifiek model bel dan van tevoren of deze daadwerkelijk op voorraad staat, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Archief