Blog

MotoVeda jubileum / Kawasaki Promo Tour

MotoVeda jubileum / Kawasaki Promo Tour

2 juni 2023 tot 4 juni 2023

2,3 en 4 juni (zondag) vieren wij ons 12,5 jarig bestaan. Aanmelden voor ons jubileum is niet nodig, wel graag aanmelden voor testritten, MP3 instructies en het op maat maken van je gehoorbescherming.

Je ontvang alle drie de dagen 50 % korting op ieder 2e artikel, dit geld ook voor het 4e en 6e artikel! Voorwaarden: niet geldig op voertuigen en arbeid, korting op het goedkoopste artikel, niet in combinatie met andere aanbiedingen.

40% korting op artikelen in onze outlet (niet op tweedehands kleding).

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni kun je bij de stand van Noizezz gehoorbescherming op maat laten maken. Normaal kost deze bescherming €119,95, NU €98,- (ben je KNMV lid slechts €88,-) Je kunt hiervoor een plekje reserveren via [email protected], laat in de mail weten welke dag en tijdstip je graag wilt komen.

Vrijdag 2 juni staat er een stand van Cardo communicatie, hier ontvang je een gratis trui en 15% korting op een communicatie-set zolang de voorraad strekt, en Putoline onderhoudsmiddelen met 50% korting op het tweede artikel. Ook kun je op deze dag gebruik maken van het testrijden op een MP3 met of zonder instructie van een rij-instructeur. Voor het testrijden graag aanmelden via [email protected]

Zaterdag 3 en zondag 4 juni zal er tussen 12.00 en 15.00 uur catering aanwezig zijn. Op zondag zijn wij van 11.00 tot 15.30 uur open.

Kawasaki PromoTour

Afgelopen jaar was de Z-Promo tour een groot succes! Dit jaar pakt Kawasaki groter uit dan ooit tevoren met de Promo Tour voor 2023!
Van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni 2023 ben je bij MotoVeda welkom om vrijblijvend te komen proefrijden op één van de beschikbare demo modellen. 

Om iedereen een kans te geven vinden wij het fijn als je je aanmeldt via [email protected] laat in de mail weten op welke dag en tijdstip je graag wilt komen testrijden, vermeld hierbij ook je telefoon nummer, mochten wij nog vragen hebben dan kunnen wij je bellen. Wij doen ons best om jouw gekozen tijdstip te waarborgen.

Proefrijden kan op bovengenoemde data tussen 10:00 uur en 17:00 uur, op zondag tm 15.00 uur
Je krijgt de mogelijkheid om 30 minuten te rijden. 

Wat moet je meenemen als deelnemer:

  • Een geldig rijbewijs;
  • Eigen motor kleding en helm. Heb je dit niet en wil je wat lenen, geef dit aan bij je aanmelding;
  • Vooraf aan de proefrit vul je een bruikleen overeenkomst in.

Voor iedere betalende klant hebben wij een cadeautje klaarliggen.

Heb je de behoefte om ons iets te geven? Wij dragen het oncologisch centrum in Ede een warm hart toe. Een gift voor deze afdeling mag gestort worden naar MotoVeda NL93ABNA0417076576 t.n.v gift oncologisch centrum Ede. Wij hopen een mooi bedrag naar het ZGV over te kunnen maken.

Meld je direct aan!

Archief