Blog

Testdag Piaggio MP3/Motor/ Motorscooter 3

Testdag Piaggio MP3/Motor/ Motorscooter 3

23 mei 2020

Een Piaggio MP3 of een (motor)scooter koop je niet zomaar. Een TEST RIT (is op afspraak) altijd mogelijk. MotoVeda organiseert regelmatig een testdag waarbij wij de gelegenheid geven om onder begeleiding van een rij-instructeur een voertuig te testen waar interesse in is. Dat kan een Piaggio MP3 zijn een motorscooter, motor* of een 50 cc scooter. Alles is mogelijk mits er wordt aanmeld via de aanmeldbutton of [email protected] Wil je met een instructeur rijden dan graag voor 22 mei aanmelden.

Mocht je eerder willen test rijden (dan 23 mei ) neem dan z.s.m. contact op met [email protected] dan maken wij een aparte afspraak met je i.s.m. van de Top Rijopleidingen.

Wij vragen een vergoeding van € 25,= (les kost € 52,50) wanneer je, je aanmeld voor een testrit onder begeleiding van een instructeur. Deze kosten krijg je van ons retour wanneer er een occasion of nieuw voertuig bij ons wordt aanschaft (*vraag naar de voorwaarden ook mbt tot het testen van een motor) Heb je voldoende scooter ervaring of een aantal motorrijlessen gevolgt en geen begeleiding van een instructeur nodig, dan is de test rit GRATIS.  Na de test rit kan er met de rij-instructeur een vervolg afspraak gemaakt worden. Of mocht het gewenst zijn dan kunnen wij een offerte voor de aanschaf van 1 van de bovenstaande voertuigen maken.

MotoVeda vindt het belangrijk dat klanten op een verantwoorde- en veilige manier de weg op gaan! 

I.v.m. het Corona virus zullen wij gepaste afstand nemen en de RIVM maatregelen in acht nemen. Wilt u m.b.t. de testrit weten hoe wij dat doen, neem telefonisch contact met Emmy op 0318-625625. Zij zal uitleg geven hoe MotoVeda hier mee omgaat.

Meld je direct aan!

Archief