Blog

Piaggio MP3 Motor/ Motorscooter testdag 1

Piaggio MP3 Motor/ Motorscooter testdag 1

14 maart 2020

Een Piaggio MP3, een Peugeot Metropolis of een (motor)scooter koop je niet zomaar. Een TEST RIT (is op afspraak) altijd mogelijk. MotoVeda organiseert regelmatig een testdag waarbij wij de gelegenheid geven om onder begeleiding van een rij-instructeur een voertuig te testen waar interesse in is. Dat kan een Piaggio MP3 zijn, een Peugeot Metropolis, een motorscooter, motor* of een 50 cc scooter. Alles is mogelijk mits er wordt aanmeld via de aanmeldbutton of [email protected] Wil je met een instructeur rijden dan graag voor 11 maart aanmelden.

Mocht je eerder willen test rijden (dan 14 maart ) neem dan z.s.m. contact op met [email protected] dan maken wij een aparte afspraak met je i.s.m. van de Top Rijopleidingen.

Wij vragen een vergoeding van € 25,= (les kost € 52,50) wanneer je, je aanmeld voor een testrit onder begeleiding van een instructeur. Deze kosten krijg je van ons retour wanneer er een occasion of nieuw voertuig bij ons wordt aanschaft (*vraag naar de voorwaarden ook mbt tot het testen van een motor) Heb je voldoende scooter ervaring of een aantal motorrijlessen gevolgt en geen begeleiding van een instructeur nodig, dan is de test rit GRATIS.  Na de test rit kan er met de rij-instructeur een vervolg afspraak gemaakt worden. Of mocht het gewenst zijn dan kunnen wij een offerte voor de aanschaf van 1 van de bovenstaande voertuigen maken.

MotoVeda vindt het belangrijk dat klanten op een verantwoorde- en veilige manier de weg op gaan! 

Meld je direct aan!

Archief