Blog

Testdag Piaggio MP3 / motor, (motor) scooter

Testdag Piaggio MP3 / motor, (motor) scooter

7 augustus 2021 tot 7 augustus 2021

Een Piaggio MP3 of een (motor)scooter koop je niet zomaar. Een TESTRIT (is op afspraak) altijd mogelijk. MotoVeda organiseert regelmatig een testdag waarbij wij de gelegenheid geven om onder begeleiding van een rij-instructeur een voertuig te testen waar interesse in is. Dat kan een Piaggio MP3 zijn een motorscooter, motor* of een 50 cc scooter. Alles is mogelijk mits er wordt aangemeld via de aanmeld button of [email protected] Wil je met een instructeur rijden dan graag voor  5 augustus a.s. aanmelden. (ook aanmelden als je zonder instructeur wilt rijden)

Mocht je eerder willen testrijden (dan 7 augustus) neem dan z.s.m. contact op met [email protected] dan maken wij een aparte afspraak met je i.s.m. van de Top Rijopleidingen.

Wij vragen een vergoeding van € 50,= wanneer je, je aanmeldt voor een testrit onder begeleiding van een instructeur. Deze kosten krijg je van ons retour wanneer er een occasion of nieuw voertuig bij ons wordt aangeschaft (*vraag naar de voorwaarden ook mbt tot het testen van een motor) Heb je voldoende scooter ervaring of een aantal motorrijlessen gevolgd en geen begeleiding van een instructeur nodig, dan is de test rit GRATIS.  Na de test rit kan er met de rij-instructeur een vervolg afspraak gemaakt worden. Mocht het gewenst zijn dan kunnen wij een offerte voor de aanschaf van 1 van de bovenstaande voertuigen maken.

MotoVeda vindt het belangrijk dat klanten op een verantwoorde- en veilige manier de weg op gaan, vandaar dat wij bepalen wat voldoende ervaring is om zelf met de Piaggio MP3 te gaan rijden.

I.v.m. het Corona virus zullen wij gepaste afstand nemen en de RIVM maatregelen in acht nemen. Wil je m.b.t. de testrit weten hoe wij dat doen, neem telefonisch contact met Henk/Emmy via 0318-625625. Zij zullen uitleg geven hoe MotoVeda hier mee omgaat.

Meld je direct aan!

Archief