Blog

GRATIS Shoei Personal Fitting

GRATIS Shoei Personal Fitting

17 januari 2020

MotoVeda is sinds 2018 Shoei dealer. Inmiddels zijn er al heel wat klanten met een Shoei helm van MotoVeda op de motor de weg opgegaan. Heb je onlangs een Shoei helm gekocht of ben je van plan om een Shoei helm aan te schaffen dan nodigen wij je uit voor Personal Fitting. Personal Fitting is een systeem waarbij je hoofd wordt opgemeten en je helm helemaal wordt aangepast aan de vorm en maten van jouw hoofd. Wat zit er nu beter dan een helm die op maat gemaakt is? Als hij dan ook nog van Shoei is kan je motorrit niet meer stuk!

Amke en Emmy krijgen in januari de training om zelf personal fitting te gaan uitvoering. Vanwege het leerproces wordt vrijdag 17 januari een helm gratis op maat gemaakt. Uiteraard onder supervisie van Paul, accountmanager van Shoei. Normaliter kost deze fitting € 60,=, vrijdag 17 januari wordt je helm GRATIS op maat gemaakt.

Ben je in het bezit van een Shoei helm of denk je er over na om er één aan te schaffen (tot 17 januari geven wij 10% korting op de voorraad Shoei helmen in onze winkel) kom dan langs om een helm te kopen en/ of meld je aan via [email protected] aan voor de GRATIS Personal Fitting. 

Om iedereen van dienst te kunnen zijn vragen wij je om je aan te melden via [email protected]

Meld je direct aan!

Archief