Service

Winterstalling

Winterstalling

DOORRIJDEN IN DE WINTER OP JE SCOOTER, MOTOR OF PIAGGIO MP3

Vanaf oktober/november slaat het weer vaak om en kun je regen, vriezend weer en zelfs sneeuw verwachten. Wij helpen je graag met een aantal adviezen die je herfst en winter periode heen helpen. Kom langs voor uitleg m.b.t. handvatverwarming, beenkleden, winterkleding, winterbanden etc.

Winterstalling
Vanaf november kun je bij ons terecht voor de winterstalling van jouw voertuig voor minimaal 3 maanden. De kosten hiervan zijn €35,- per maand inclusief druppellader. Heb jij een eigen druppellader dan zijn de kosten €25,- per maand (een druppellader is verplicht). Wil je een druppellader aanschaffen voor de winterstalling dan hebben wij in de winkel een speciale aanbieding op de Optimate 3. Deze kost dan €65,- i.p.v. €75,50.

Bij voorkeur combineer je de winterstalling een onderhoudsbeurt zodat jouw voertuig na de winterstalling weer startklaar is  voor het nieuwe seizoen.
De motor(scooter)/ MP3 wordt aan de Galvanistraat gebracht en wij brengen hem daarna naar de stalling op de Verlengde Parkweg. Het ophalen kan in overleg op dinsdag t/m zaterdag.

Er zit geen garantie op de accu tijdens de winterstalling!