Gilera

Gilera

Interesse in een Gilera Fuoco? Wij kunnen je bij een bezoek aan onze showroom uitgebreid informeren m.b.t. de techniek en de eventueel aan te schaffen accessoires en kleding. Een proefrit op een Gilera Fuoco behoort tot de mogelijkheden.

MotoVeda is dé MP3 dealer van Midden Nederland. Je kunt bij ons ook terecht voor een Piaggio MP3 of een Peugeot Metropolis.

Bij MotoVeda kun je ook terecht voor een motorscooter of een tweedehands scooter

Een Gilera scooter kopen

Gilera Fuoco 500 cc Lt is de sportieve "MP3" uit de Piaggio fabriek. De scooter hoort thuis bij de Premium dealer en wordt met zorg uit voorraad geleverd!

Gilera Fuoco accessoires

Alle accessoires voor de Gilera Fuoco zijn op voorraad of snel leverbaar. Denk daarbij aan de reguliere accessoires, een windscherm voor de Gilera Fuoco, een Givi tunneltas, topkoffer of een origineel Akrapovic uitlaat. De Akrapovic uitlaat maakt de Gilera Fuoco nog sportiever. Na montage van deze uitlaat is de Gilera Fuoco helemaal af! In de winterdoorrijden? Er kan in de winter op de Gilerea Fuoco doorgereden worden met een beenkleed, winterbanden en handvatverwarming. Blijft de Gilera Fuoco in de winter staan informeer dan naar de winterstalling

 

Gilera
Gilera
Gilera
Gilera