Blogs

Blog

12,5  jaar MotoVeda

23 mei 2023 Geschreven door: Emmy

12,5 jaar MotoVeda

12,5 jaar geleden zijn Henk en ik samen met een klein team Veda Scooters gestart. Op 17 januari 2011 opende onze kinderen Brend en Emma Veda Scooters. Vanaf  dat moment zijn wij scooters 25/45 km en af en toe een motorscooter gaan verkopen. De Piaggio MP3’s werden al snel aan ons assortiment toegevoegd. Dat bleek een schot in de roos te zijn. Binnen een aantal jaren werden wij daar succesvol mee, met name ook in de werkplaats en werd ons team langzamerhand uitgebreid.

Het was niet altijd makkelijk, in 2013 viel er 6x over 2 weken sneeuw. Dat was zo’n moment waarvan je dacht; gaan de deuren morgen nog wel open? Gelukkig is dat met inspanning en creatief omgaan met onze voorraad en financiële middelen goed gekomen en was het daarna zeker allemaal niet meer zo vanzelfsprekend dat het "zomaar" goed gaat met je bedrijf en konden wij nog meer van Veda Scooters/ MotoVeda genieten.

In 2016 zijn wij onze motor-afdeling op gaan zetten. Veel MP3 rijders gingen toch hun A-rijbewijs halen. Hoe mooi is het om die klanten te behouden en op een motor van ons te zetten. Veda Scooters dekte de lading niet meer en MotoVeda werd onze nieuwe naam. Aprilia en MotoGuzzi werden aan ons assortiment toegevoegd samen met de kleding afdeling die werd uitgebreid met de merken Rev’it, Shoei en Macna etc. Ook ons team werd weer een stukje groter.

Vanaf 2017 zijn de plannen concreet geworden om te gaan verhuizen. Als ondernemer moet je geduld hebben, wij moesten geduld hebben met een accountant,  de gemeente en de bank. In 2020 lukte het ons om het pand aan de Galvanistraat 55 te kopen. In september 2020 is met de verbouwing gestart en eind januari 2021 konden wij een nieuwe start maken samen met ons team, een mooi voor ons nieuw motormerk Kawasaki en uiteraard onze klanten!

Een nieuwe start bleek niet zo eenvoudig, corona (lockdown) en ziekte probeerden roet in het eten te gooien maar ook nu was het belangrijk om het als een uitdaging te zien en niet het "koppie te laten hangen". Wij zijn super dankbaar dat wij in goede gezondheid samen met ons team ook hier doorheen zijn gekomen. Niet iedereen is bij ons blijven werken maar ook dat loopt soms zo, er zijn andere fijne collega’s voor in de plaats gekomen en daarom is het tijd voor feest!

Wij kijken uit naar 3 feestdagen die vooral in het teken zullen staan van ons team en onze klanten . 𝗝𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝟮,𝟯 𝗲𝗻 𝟰 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗲 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗼𝗺 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝗺𝗲𝗲 𝘁𝗲 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻. Klik hier voor de activiteiten. 

Als dat achter de rug is hopen wij ons bedrijf aan de Galvanistraat verder uit te mogen bouwen en rekenen erop dat jij daar onderdeel van zult zijn als klant! 

Tot ziens aan de Galvanistraat 55 in Ede

Terug naar overzicht