Service

Tweede hands motorkleding

Tweede hands motorkleding

Kleding kopen:

Start je met je motorrijbewijs en weet je nog niet wat van motor je gaat rijden of heb je een krap budget voor motorkleding, dan is een tweede hands motorkleding set misschien wat voor jou. Om de prijzen laag te houden zetten wij de collectie tweede hands motorkleding niet online. Je mag ons bellen of er iets in je maat tussen hangt en wat de kosten zijn 0318-625625. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen.

Kleding via Motoveda verkopen: 

Wij nemen het hele jaar door tweedehands motorkleding aan. De regels zijn als volgt:

  • Kleding is schoon en niet kapot
  • MotoVeda bepaalt de prijs
  • Bij verkoop ontvang je 70 % van het verkoopbedrag uitgekeerd in een tegoedbon te besteden bij MotoVeda / kleding afdeling (je ontvangt GEEN geld), je kunt er ook voor kiezen om het bedrag (gedeeltelijk) te doneren. Wij storten deze bedragen een paar keer per jaar aan het oncologisch centrum in Ede en een aantal andere "kanker" gerelateerde organisaties. Dit jaar hebben wij al ruim € 5000,- kunnen overmaken naar met name het oncologisch centrum in Ede en nog een aantal andere projecten.
  • Is de kleding na een half jaar niet verkocht dan kun je het ophalen, is de kleding niet opgehaald dan doneren wij het aan een goed doel.