Vespa

Vespa

Helemaal van deze tijd is de Vespa scooter. Met zijn klassieke, Italiaanse uiterlijk is deze scooter een ware eyecatcher. In sommige steden is deze scooter zelfs vervoersmiddel nummer 1!

Een Vespa scooter (denk aan de Vespa Primavera en Vespa Sprint) staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en veiligheid. Deze scooters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, en verschillende prachtige kleuren. Op deze pagina krijg je een idee van de mogelijkheden.

Wil je de prachtige Vespa scooters met eigen ogen aanschouwen, of een proefrit maken? Dan nodigen wij je graag uit in onze showroom in Ede. Hier staan onze ervaren adviseurs klaar om je uitgebreid te informeren. Naast Vespa scooters verkopen wij meerdere merken. Zo kun je ook bij ons terecht voor een Piaggio MP3.

Een Vespa scooter kopen

Het gehele Vespa assortiment 50 cc scooters vind je bij MotoVeda in Ede. Ook voor een Vespa motorscooter kun je bij de Vespa Store in Ede terecht

Vespa accessoires

Alle Vespa accessoires zijn of op voorraad of snel leverbaar bij MotoVeda in Ede. Denk aan een Vespa windscherm, Vespa achterdrager, Vespa alarm of Vespa chroomset.

In de winter kun je met de Vespa doorrijden. Maak dan gebruik van een Vespa beenkleed, winterbanden of de échte Vespa handmoffen.

Vespa
Vespa
Vespa