Piaggio

Piaggio

Het Italiaanse merk Piaggio staat voor oerdegelijke kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. Op deze pagina vind je de modellen die MotoVeda in haar assortiment heeft. We hebben zowel de Piaggio scooter (50cc), waarmee je 45 km per uur kunt rijden en de Piaggio snorscooter, waarmee je 25 km per uur kunt bereiken. Bij deze laatste is een helm niet verplicht.

Wij bieden niet alleen de Piaggio scooter aan maar ook de Vespa scooter 50cc aan. Wilt je een Piaggio mp3 kopen? Ook deze hebben wij in onze collectie, klik hier voor meer informatie m.b.t. de Piaggio MP3. Wij kunnen je bij een bezoek aan onze showroom uitgebreid informeren m.b.t. de techniek en de eventueel aan te schaffen accessoires en kleding voor de Piaggio MP3. Een proefrit of een Piaggio MP3 huren behoort tot de mogelijkheden.

MotoVeda is dé MP3 dealer van Midden Nederland. Je kunt bij ons ook terecht voor een tweede hands Gilera Fuoco of een nieuwe Peugeot Metropolis.

Piaggio scooter kopen

Piaggio is een bekend scootermerk. Alle Piaggio modellen zijn bij MotoVeda te vinden. De bekende Piaggio Zip in 25 of 45 km, de Zip SP of de Liberty staan bij MotoVeda in de winkel. Ook de motorscooters van Piaggio zoals de Piaggio Beverly staan in de showroom van MotoVeda.  Piaggio is een goed en sportief scootermerk met 2 jaar garantie.

Piaggio accessoires

Voor de Piaggio scooter en Piaggio motorscooters zijn veel accessoires te koop en bij MotoVeda op voorraad. Een Piaggio is te voorzien van een extra standaard, topkoffer, windscherm, winterbanden of een trendy beenkleed.