Peugeot

Peugeot

De Peugeot Metropolis is de innovatie op 3 wielen met een eigen exclusief DNA waarin de voordelen van de auto en motor tot in perfectie zijn gecombineerd. De Peugeot Metropolis heeft dan ook de auto-waardige afwerking zoals je van Peugeot mag verwachten. Door de samenwerking met de auto-ontwerpers is de Peugeot Metropolis 400i de eerste driewieler met een geheel vlakke vloerplank.

MotoVeda is dé MP3 specialist van midden Nederland. Wij zijn niet alleen dealer van de Peugeot Metropolis maar ook van de Piaggio MP3

De Kisbee is ook bij MotoVeda te vinden en is de meest populaire Peugeot scooter, leverbaar in verschillende varianten. De Kisbee Active is de basisuitvoering. De GT, de R, de Streetline en de Black Edition zijn uiteraard ook leverbaar net als de te monteren accessoires.

Peugeot scooters en de Peugeot Metropolis

Een Peugeot Metropolis koop je bij dé dealer, MotoVeda in Ede. De Peugeot Metropolis is uit voorraad leverbaar. 

Peugeot Metropolis accessoires

Alle accessoires voor de Peugeot Metropolis zijn op voorraad of snel leverbaar. Denk daarbij aan de reguliere accessoires een windscherm voor de Peugeot Metropolis of de Peugeot Kisbee, een Givi tunneltas, topkoffer of een origineel Peugeot beugelslot. Ook in de winter zorgt MotoVeda goed voor de Peugeot Metropolis rijder. Er kan in de winter op de Peugeot Metropolis doorgereden worden met een beenkleed, winterbanden en handvatverwarming. Blijft de Peugeot Metropolis in de winter staan informeer dan naar de winterstalling.

Peugeot
Peugeot