Over MotoVeda

Over ons

Over MotoVeda

MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van (motor) scooters en Piaggio MP3’s. Samen met een gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden en verhuren wij (motor) scooters, Piaggio MP3’s en motoren. Bij MotoVeda kun je voor motor- en scooter kleding in de REV’IT en Macna Store terecht. Van maart tot oktober kunnen er Piaggio MP3’s gehuurd worden. In de winter is het mogelijk om je Piaggio MP3 of motor bij MotoVeda te stallen.


MotoVeda organiseert regelmatig evenementen waaronder testdagen en bijeenkomsten met diverse clubs waar MotoVeda sponsor van is. MotoVeda is sinds november 2016 de nieuwe naam van Veda Scooters


   

Henk

Henk

Sinds 1990 werkzaam in de tweewieler-branche. Sinds 01-2011 oprichter en eigenaar van MotoVeda samen met Emmy. Heeft een grote passie voor (gemotoriseerde) twee en driewielers. Hoofdzakelijk bezig met het leiden van de zaak en bemoeit zich met alles wat daarmee te maken heeft. Is constant op zoek naar de 5 sterrenkwaliteit die hij als bedrijf wil uitstralen, op alle niveaus binnen zijn bedrijf. Is gespecialiseerd in alle sales gerelateerde activiteiten zoals acquisitie en marketing werkzaamheden.

Arjo

Arjo

Arjo is niet meer weg te denken bij MotoVeda. Dit jaar al 25 jaar onze rots in de branding m.b.t. de scooters. Of het een oude 2 takt Tomos is of de nieuwste 4 takt injectie-motoren Arjo zorgt ervoor dat de klant na het onderhoud weer tevreden bij ons wegrijdt. Ook aan de balie staat Arjo zijn mannetje. En hoe druk het ook is, Arjo krijg je niet gek!

 

Erik

Erik

(motor) scooter / MP3-technicus /verkoopmedewerker Is zo’n beetje de vliegende keep van de firma, je ziet hem net zo makkelijk In de werkplaats aan moeilijke MP3 klussen werken als in de sales of achter de balie. Heeft een grote passie voor motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Is ook achter de schermen actief In parts en accessoires. Een expert op MP3 gebied waar inmiddels mensen uit het hele land graag door geholpen willen worden.

Matty

Matty

(motor) scooter- en MP3 technicus. Dankzij een tomeloze ambitie en motivatie inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het team. Doet alle voor de hand liggende werkzaamheden aan snor en bromfietsen maar ook aan MP3’s, motorscooters en motoren. Daarnaast ook steeds vaker actief in de winkel en achter de balie.

Matty is i.v.m. een reis naar Australie van 1-1-2018 t/m 31-12-2018 niet aanwezig

Hans

Hans

Is onze steun en toeverlaat voor wat betreft het halen en brengen van (motor) scooters en MP3’s. Hij maakt heel wat km’s voor MotoVeda. Hij wordt ook nog wel eens gestrikt voor het maken van een foto. Dat is niet alleen een hobby van Hans maar daar is hij ook nog eens heel goed in. Kortom wij zijn blij met ons altijd goed gehumeurde chauffeur én fotograaf Hans!

Emmy

Emmy

Sinds 1995 werkzaam in de branche en vanaf die tijd de rechterhand van Henk, wat hij vergeet maakt zij af! Vooral creatief een niet te evenaren talent en in die rol onmisbaar voor ons bedrijf, is constant bezig om dingen te bedenken waardoor er nog meer klanten naar onze winkel toekomen. Daarnaast actief in de sales, marketing, kledingverkoop  en administratie. Sinds 2013 in het bezit van een A rijbewijs. Drijvende kracht achter de hele firma en betrokken bij zo’n beetje alles wat dagelijks de revue passeert.

Jon

Jon

Jon is leerling scooter technicus. De ‘Runner Up’ van de werkplaats omdat hij er laatst is bijgekomen. Jon is de jongste van ons werkplaatsteam. Hij werkt als weekend- en vakantiekracht en volgt een technische MBO opleiding.  

Sandra

Sandra

Sandra heeft ruim 20 jaar ervaring in de verkoop van motor- en scooter kleding, helmen en alles wat je nodig hebt om veilig en trendy de weg op te gaan. Met haar expertise weet je zeker dat je met de juiste aankoop MotoVeda verlaat.

Quinty

Quinty

Is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de presentatie van de collectie in de winkel en zorgt er, in die rol voor, dat alles  schoon en netjes blijft.

Houdt zich, gezien haar leeftijd, tussen al haar mannelijke collega’s goed staande!

Jouw naam?

Jouw naam?

Wij zijn op zoek naar een Scooter/motor/MP3 Technicus Ben jij de (motor) scooter technicus bent waar wij naar op zoek zijn en wil jij deel uitmaken van ons monteursteam? Bekijk onze vacature en reageer direct!

Bekijk de vacature

Showroom

In onze showroom (1250 m2) aan de Verlengde Parkweg 23 in Ede vind je ruim 100 nieuwe en gebruikte (motor)scooters en MP3’s. Wij zijn PRIME dealer van Piaggio en PREMIUM dealer van Vespa, Piaggio, Gilera en Aprilia verder zijn de bekende merken Honda, Yamaha, Kymco, Sym, en Peugeot bij ons in de showroom te vinden. Voor het huren van een MP3 of winterstalling kunt u ook bij ons terecht. Voor het onderhoud van een (motor) scooter of MP3 ben je van harte welkom! MotoVeda is sponsor van de Piaggio MP3 club, DBS en de STN.