Over MotoVeda

Over ons

Over MotoVeda

MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van (motor) scooters en Piaggio MP3’s. Samen met een gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden en verhuren wij (motor) scooters, Piaggio MP3’s en motoren. Sinds april 2018 zijn wij MotoGuzzi en Aprilia dealer.  Bij MotoVeda kun je voor motor- en scooter kleding in de REV’IT en Macna Store terecht. Van maart tot oktober kunnen er Piaggio MP3’s gehuurd worden. In de winter is het mogelijk om je Piaggio MP3 of motor bij MotoVeda te stallen.


MotoVeda organiseert regelmatig evenementen waaronder testdagen en bijeenkomsten met diverse clubs waar MotoVeda sponsor van mag zijn. 


   

Showroom

In onze showroom (1250 m2) aan de Verlengde Parkweg 23 in Ede vind je ruim 100 nieuwe en gebruikte (motor)scooters en MP3’s. Wij zijn PRIME dealer van Piaggio en PREMIUM dealer van Vespa, Piaggio, Gilera en Aprilia verder zijn de bekende merken Honda, Yamaha, Kymco, Sym, en Peugeot bij ons in de showroom te vinden. Voor het huren van een MP3 of winterstalling kunt u ook bij ons terecht. Voor het onderhoud van een (motor) scooter of MP3 ben je van harte welkom! MotoVeda is sponsor van de Piaggio MP3 club, DBS en de STN.

 

Fotografie Ted Walker