Over MotoVeda

Over ons

Over MotoVeda

Beste klanten,


Wij doen ons uiterste best om ons bedrijf tijdens de uitbraak van het Corona virus open te houden.


Van groot belang is dat de gezondheid van onze collega’s belangrijk is! Om deze reden houden wij ons aan het volgende protocol:


HYGIENE: • wij geven geen handen, u bent van harte welkom!

 • er mogen niet meer dan 6 klanten tegelijk in onze winkel zijn, graag eerst melden bij de balie voordat u de showroom inloopt

 • bij de ingang staat desinfectiespray om handen te desinfecteren

 • niet alle collega’s zullen u te woord kunnen staan, wij houden ze zo veel mogelijk bij klanten vandaan/ in de werkplaats

 • wij houden gepaste afstand, ten minste 1,5 meter

 • onze balies zijn voorzien van plexiglas om gepaste afstand te bewaren, blijf hierachter staan

 • het toilet is tijdelijk voor klanten gebruik gesloten


AANKOPEN / AFSPRAKEN: • maak bij voorkeur via de telefoon of per mail afspraken, eventueel komen wij GRATIS voertuigen op halen / wegbrengen (vraag naar de voorwaarden).  Wij komen niet bezorgen in de ernstig besmette gebieden, in het kader van de gezondheid van onze mensen

 • onze chauffeur zal gepaste afstand houden en eventueel handschoenen dragen. Betaling bij bezorging: via de bank of Tikkie, graag betalen voor levering

 • wij vragen om zoveel mogelijk via pin, contactloos of per bank te betalen. Bij contante betaling het geld op de balie neerleggen om zo contact met elkaar te vermijden. Voor het pinnen graag de handen desinfecteren. Wij desinfecteren ons pin apparaat meerdere keren per dag.

 • aankopen van onderdelen, accessoires, voertuigen, kleding / helmen kan wat ons betreft ook telefonisch of via de mail gedaan worden. Maak gebruik van ons nummer 0318-625625 of mail naar [email protected] [email protected] of [email protected] (emmy) wij sturen z.s.m. antwoord / offerte naar je toe!

 • kleine onderdelen (bougies, lampjes etc.) worden tijdelijk niet meer aan de balie  verkocht

 • onze winkel is 24/7 ONLINE bereikbaar. Er kan online besteld worden via www.motoveda.nl

 • Er kan ook gebruik worden gemaakt vanPrivate Shopping !

 • Personal fit maken van helmen zullen wij voorlopig niet kunnen uitvoeren

 • Op de parkeerplaats met niet meer dan 3 mensen bij elkaar gaan staan, houd ook hier tenminste  1,5 meter afstand (samenscholing kan een boete of winkelsluiting door handhaving veroorzaken) 


Wij doen ons uiterste best om ons werk op de "MotoVeda" manier te blijven uitvoeren maar vragen wel uw en jouw begrip als dat in deze tijd enigzins afwijkt. Verder wensen wij iedereen in deze tijd het allerbeste toe. Laten wij er vooral voor elkaar zijn!


Team MotoVeda 


Over MotoVeda:


MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van motoren, (elektrische) scooters, motorscooters en Piaggio MP3’s. Samen met een gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden wij  motoren,  (elektrische) scooters, motorscooters, en Piaggio MP3’s. Sinds april 2018 zijn wij MotoGuzzi en Aprilia dealer.   Bij MotoVeda kun je voor motor- en scooter kleding in de REV’IT en Macna Store terecht. Een passende helm van Shoei, Schuberth, HJC of Roof vind je op onze helmen afdeling. Van maart tot oktober kan er gebruik worden gemaakt van diverse testdagen en evenementen m.b.t. de Piaggio MP3’s, elektrische Niu’s en Shoei personal fitting. Er worden tochten georganiseerd en speciale MotoVeda "vrienden"dagen.  In de winter is het mogelijk om je Piaggio MP3 of motor bij MotoVeda te stallen.

Showroom

In onze showroom (1800 m2) aan de Galvanistraat 55 in Ede vind je ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren,  (motor)scooters en MP3’s. Wij zijn Kawasaki, Aprilia en MotoGuzzi dealer, verder zijn wij PRIME dealer van Piaggio en PREMIUM dealer van Vespa en Piaggio, de bekende merken Yamaha, Kymco, Niu , Sym, en Peugeot zijn ook bij ons in de showroom te vinden. Voor winterstalling kun je ook bij ons terecht. Voor het onderhoud van een (motor) scooter of MP3 ben je van harte welkom! MotoVeda is sponsor van de Piaggio MP3 club, DBS en de STN. Ben je op zoek naar een motoroutfit, in onze Rev’it en Macna shop kunnen wij je goed helpen ook voor een helm van HJC, Schuberth, Roof of Shoei kun je bij ons terecht!

 

Fotografie Ted Walker