Over MotoVeda

Over ons

Over MotoVeda

MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van motorenmotorscooters , Piaggio MP3’s  (elektrische) scooters. Samen met een gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden wij  motoren,  (elektrische) scooters, motorscooters, en Piaggio MP3’s. Sinds januari 2021 zijn wij Kawasaki dealer.  Bij MotoVeda kun je voor motor- kleding in de REV’IT en Macna Store terecht. Een passende helm van Shoei, Scorpion, HJC, MT of Roof vind je op onze helmen afdeling. Van maart tot oktober kan er gebruik worden gemaakt van diverse testdagen en evenementen m.b.t. de Piaggio MP3’s en Shoei personal fitting. Ook voor motorverhuur kun je bij MotoVeda terecht.


MOTOVEDA NIEUWS: 


In de scootermarkt 25/45 km is er met de helmplicht het e.e.a. veranderd. Wij hebben dan ook besloten om ons scooter assortiment in te gaan krimpen. Wij blijven scooter-dealer van Piaggio, Vespa en Aprilia. Van de overige merken blijven wij tijdens de garantie periode het onderhoud verzorgen. 
Uiteraard blijven wij actief in de motor, motorscooter en MP3 verkoop en dealer van Kawasaki, Kymco, Piaggio, Vespa en Aprilia.  Deze groepen zullen wij geleidelijk aan gaan uitbreiden met name op het gebied van occasions.OPENINGSTIJDEN: 


Onze showroom is van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur open en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Voertuigen voor de werkplaats kunnen vanaf 8.00 uur gebracht worden, klanten die rond deze tijd hun voertuig brengen voor een gemaakte afspraak kunnen gebruik gaan maken van onze sleutel-kluis aan de zijkant van de roldeur. 
Met deze manier van werken hopen wij iedereen beter van dienst te kunnen zijn. Wellicht gaan wij in de toekomst nog het e.e.a. aanpassen daar houden wij iedereen van op de hoogte!
Tot ziens bij MotoVeda, Ede

Showroom

In onze showroom (1800 m2) aan de Galvanistraat 55 in Ede vind je ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren,  (motor)scooters en MP3’s. Wij zijn Kawasaki dealer, Piaggio en Vespa en dealer. Ook de bekende merken Yamaha, Kymco en Niu zijn bij ons in de showroom te vinden. Voor winterstalling kun je ook bij ons terecht. Voor het onderhoud van een (motor) scooter of MP3 ben je van harte welkom! MotoVeda is sponsor van de Piaggio MP3 club. Ben je op zoek naar een motoroutfit, in onze Rev’it en Macna shop kunnen wij je goed helpen ook voor een helm van HJC, Scorpion, Roof of Shoei kun je bij ons terecht!