Service

Werkplaats/onderhoud

Werkplaats/onderhoud

ONDERHOUD (motor) scooter / Piaggio MP3

Na aankoop van je scooter, motor, motorscooter of Piaggio MP3 vinden wij service en een enthousiast team dat aan het voertuig werkt erg belangrijk!

In onze werkplaats voeren wij, na aankoop van de (motor)scooter of motor, een onderhoudsbeurt tegen een gereduceerd tarief uit.
Voor de (vervolg) onderhoudsbeurten rekenen wij verschillende tarieven:

In onze werkplaats wordt niet alleen standaard onderhoud uitgevoerd, je kunt bij ons ook terecht voor alle revisies van cilinders, krukassen of hele motorblokken. Er is een aparte afdeling voor het behandelen en taxeren van schades. Dit houdt in dat de schade wordt getaxeerd, de onderhandeling met de expert bij MotoVeda plaatsvindt en vervolgens wordt de reparatie uitgevoerd of, bij een totallossverklaring, een nieuwe scooter met goedkeuring van de klant klaargemaakt.

Bij ons is de reparatie van je scooter, piaggio MP3 of motor in vakbekwame handen en kan, door onze voorraad onderdelen, snel worden uitgevoerd!

Wij vinden het prettig als je de moeite neemt om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Er kan gebeld worden met 0318-625625 of mailen naar [email protected] om een afspraak te maken. Je kunt hier direct een afspraak maken:

Afspraak maken

Laat ons in een mail weten om welke (motor) scooter, MP3 of motor het gaat en om wat van soort reparatie. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om de afspraak te bevestigen. Kleine reparaties proberen wij af te handelen terwijl je wacht. Er staat dan een kop koffie of thee voor je klaar. Op zaterdag is onze werkplaats t/m 12:00 uur open!