Service

Werkplaats/onderhoud

Werkplaats/onderhoud

ONDERHOUD Motor, motorscooter / Piaggio MP3

Na aankoop van je motor, motorscooter of Piaggio MP3 vinden wij service en een enthousiast team dat aan het voertuig werkt erg belangrijk!

In onze werkplaats voeren wij, na aankoop van de motor, motorscooter of MP3 een onderhoudsbeurt tegen een gereduceerd tarief uit.
Voor de (vervolg) onderhoudsbeurten rekenen wij verschillende tarieven:

In onze werkplaats wordt niet alleen standaard onderhoud uitgevoerd, je kunt bij ons ook terecht voor alle revisies van cilinders, krukassen of hele motorblokken. Er is een aparte afdeling voor het behandelen en taxeren van schades. Dit houdt in dat de schade wordt getaxeerd, de onderhandeling met de expert bij MotoVeda plaatsvindt en vervolgens wordt de reparatie uitgevoerd of, bij een totallossverklaring, een nieuwe scooter met goedkeuring van de klant klaargemaakt.

Bij ons is de reparatie van je Motor, motorscooter of MP3 in vakbekwame handen en kan, door onze voorraad onderdelen, snel worden uitgevoerd!

Wij vinden het prettig als je de moeite neemt om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Er kan gebeld worden met 0318-625625 of mailen naar [email protected] Op zaterdag is onze werkplaats t/m 12:00 uur open!

Uiteraard bent u van harte welkom voor Motoren, Motorscooters, MP3’s en CV3’s, maar vanaf 1 maart 2024 werken wij uitsluitend nog aan Piaggio scooters (Vespa en Aprilia) en Kymco. (van alle andere merken verzorgen wij alleen het onderhoud  binnen de garantie-termijn van scooters die bij ons gekocht zijn)