Service

Betaal mogelijkheden

Betaal mogelijkheden

Hoe kun je bij MotoVeda betalen? 

In onze webshop leggen we duidelijk uit hoe er betaald kan worden voor de producten die je via onze website koopt. Er kan kan vooruitbetaald worden met iDEAL, Paypal of Bancontact. Kies je ervoor om je product bij ons af te halen dan kan er contant of per pin worden betaald.
Als wij een aan ons betaalt bedrag aan je terugbetalen (bij annulering of ontbinding van je bestelling) dan storten wij dat per bank aan je terug.
Voor alle producten geldt dat ze ons eigendom blijven totdat je alle in verband daarmee aan ons te betalen bedragen hebt betaald.

Findio
Wie geld wil lenen, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is weer een onderdeel van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen ter wereld. 

Bij Findio staat het klantbelang voorop. Daarom maakt Findio zich sterk:

  • voor zelf kiezen
  • voor duidelijke taal
  • voor 30 dagen bedenktijd
  • voor jou

Bij Findio geloven we dat jij zélf de beste keuzes voor jouw leven maakt. Droom je al jaren van een mooie scooter, Piaggio MP3 of een motor? Daar kun je natuurlijk voor sparen. Maar lenen is ook een optie. Een uitkomst als je nú geld nodig hebt. Mits je het verantwoord doet natuurlijk en dat kan bij Findio.

We bieden je de mogelijkheid om zélf - online - een lening aan te vragen, zonder advies. Je weet direct of je voor een lening in aanmerking komt. Zo ja, dan ontvang je een vrijblijvende offerte in je mailbox. Vervolgens kun je beschikken over je geld. Voorwaarde daarbij is wél dat je alle benodigde documenten correct en tijdig aanlevert en dat je aanvraag wordt goedgekeurd.

Online betalen

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

BanContact
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.