Service

Betaal mogelijkheden

Betaal mogelijkheden

Hoe kun je bij MotoVeda betalen? 

In onze webshop leggen we duidelijk uit hoe er betaald kan worden voor de producten die je via onze website koopt. Er kan kan vooruitbetaald worden met iDEAL of Bancontact. Kies je ervoor om je product bij ons af te halen dan kan er contant of per pin worden betaald.
Als wij een aan ons betaalt bedrag aan je terugbetalen (bij annulering of ontbinding van je bestelling) dan storten wij dat per bank aan je terug.
Voor alle producten geldt dat ze ons eigendom blijven totdat je alle in verband daarmee aan ons te betalen bedragen hebt betaald.

NuMotorrijden en Scooterflex
Wie geld wil lenen, is bij Nu Motorrijden of Scooterflex aan het juiste adres. 

Het handige van Nu Motorrijden en Scooterflex is een overzichtelijke financiering van je scooter, motor of Piaggio MP3 met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan. Maandelijks betaal je stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of het deel van het aankoopbedrag, als de motor gedeeltelijk buiten je budget valt. Net wat je wilt. Je rijdt je scooter, Piaggio MP3 of  motor de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt.

We bieden je de mogelijkheid om zélf - online - een lening aan te vragen, zonder advies. Scroll naar beneden en klik NuMotorrijden of Scooterflex aan. Dan weet je binnen een korte periode of je voor een lening in aanmerking komt. Zo ja, dan ontvang je een vrijblijvende offerte in je mailbox. Vervolgens kun je beschikken over je geld. Voorwaarde daarbij is wél dat je alle benodigde documenten correct en tijdig aanlevert en dat je aanvraag wordt goedgekeurd. Wil je meer informatie dan kun je altijd contact opnemen met één van de medewerkers van MotoVeda, zij helpen je graag door het aanvraag proces heen.

Online betalen

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Billink
Bestel nu online tot maximaal € 500,=, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met ’Billink’. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het!

Visa en Mastercard
Op deze betaalwijze zijn de algemene voorwaarden van de credit card waarmee wordt betaald van toepassing.

Tikkie
Bestel online en ontvang binnen 24 uur een Tikkie met daarop het aankoop bedrag, het pakket wordt daarna direct verstuurd

Overboeking
Maak het aankoop bedrag per bankoverschrijving over naar MotoVeda, zodra het bedrag op de rekening staat worden de aankopen verstuurd.

BanContact
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.