Piaggio MP3-motorscooter informatie

MP3 Informatie

Piaggio MP3-motorscooter informatie

Je wilt motorrijden maar geen motorrijbewijs halen? Dan is de Piaggio MP3 zeker een optie. Met een Piaggio MP3 mag je met een B-rijbewijs/autorijbewijs rijden (het moet wel voor januari 2013 behaald zijn) Wanneer je overweegt een Piaggio MP3 scooter of de Peugeot Metropolis aan te schaffen, kom dan langs bij MotoVeda in Ede. Want als je op zoek bent naar een bedrijf met motorscooters van topmerken, waar je uitstekende service krijgt en waar meerdere keurmerken je kwaliteit en zekerheid bieden, dan ben je bij MotoVeda aan het juiste adres.


Test verschillende MP3-scooters

Bij MotoVeda vind je alle nieuwe modellen op voorraad (Piaggio 300, 350 en 500 cc HPE met ABS/ASR en de Peugeot Metropolis 400 cc). Heb je meer belangstelling voor een occasion? Dat is geen probleem, er staan altijd meerdere occasions voor je klaar met Bovag garantie. Ook heeft MotoVeda Scooters testmodellen van verschillende motorscooters, zodat je zelf kunt ervaren hoe de MP3-scooters rijden. De medewerkers luisteren naar je wensen en geven je graag een vakkundig advies. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende MP3-scooters, verzekeringen en indien nodig adviseren bij het financieren van een MP3. Kijk naar onze agenda of evenementen voor de demodagen en testdagen en meld je aan!

Instructies en papieren bij MP3-scooter

Bij je aanschaf van je MP3-scooter of Piaggo MP3, krijg je uitgebreide instructiel. Als je meer begeleiding wilt, kun je een les nemen via de rijschool waar wij een samenwerking mee hebben. De tenaamstelling van het kenteken is gemakkelijk geregeld, want MotoVeda heeft een RDW-erkening en schrijft het kenteken op de gewenste (bedrijfs) naam over. Heb je nog een verzekering voor je MP3-scooter nodig? Ook dit kun je ter plekke bij regelen. Verder rijd je weg met 2 jaar garantie op je voertuig! 

Piaggio, Peugeot en Yamaha dealerschap

MotoVeda is officieel dealer van bovengenoemde merken . Als dealer voldoen wij aan alle normen waaraan een erkend dealerschap moet voldoen en zijn wij zelfs door Piaggio Italie "bevorderd" tot Prime dealer. Wat houdt dat voor u als klant in? Als dealer hebben wij altijd diverse motorscooters van Piaggio, Vespa, Peugeot en Yamaha beschikbaar in onze showroom. Ook hebben wij een aantal demomodellen staan. Als dealer beschiken wij uiteraard over alle expertise met betrekking tot de verschillende motorscooter merken. 

Perfect onderhoud

MotoVeda is DEALER wat betekent dat je Piaggio MP3 , Peugeot en Yamaha perfect onderhoud krijgt. Het gediplomeerde personeel van MotoVeda is up-to-date getraind door de diverse leveranciers en heeft in haar werkplaats alle actuele diagnoseapparatuur en soft- en hardware. Dat maakt het verschil met niet-dealers. Mocht je toch een keer een storing hebben met je MP3-scoooter, dan kun je gebruik maken van de ophaaldienst. Een telefoontje en het is geregeld. MotoVeda is BOVAG-dealer, dus aangesloten bij een keurmerk, wat voor jou een kwaliteitsgarantie betekent. 

Accessoires

Maak het je voertuig "af" met speciale accessoires voor je MP3-scooter, Peugeot of Yamaha. MotoVeda heeft in haar winkel in Ede een groot assortiment accessoires om je nog meer plezier uit je scooter te laten halen.
Zo kun je je voertuig aankleden met extra’s zoals handvatverwarming, beenkleden, windschermen, topkoffers, treeplankplaten, handkappen, fellere verlichting, navigatiesystemen en niet te vergeten Akrapovic uitlaten. 
Natuurlijk vind je ook puur functionele accessoires in de winkel zoals sloten, opberghoezen en winterbanden. Voor helmen en kleding is er een speciale afdeling in de winkel. Hierdoor ga je goed beschermd op je MP3-scooter de deur uit.
Je vindt de volgende merken in onze kleding afdeling: Rev’it, Macna, HJC, Roof, Booster, Schuberth, Shoei en Scorpion. Bekijk het assortiment kleding op onze website. MotoVeda heeft accessoires van de volgende merken voor je in huis: Piaggio MP3, Givi, Akrapovic, Oxford, Kriega, Michelin, ABUS, DS Cover, Tom-tom en Garmin. Bekijk het assortiment accessoires op onze website.

Extra’s voor de klant van MotoVeda

Speciaal voor MotoVeda klanten organiseren wij verschillende gezellige evenementen, verspreid over het jaar. Via onze Facebook pagina en instagram pagina blijf je op de hoogte over nieuwe evenementen. Je vindt MotoVeda elk jaar op de motorbeurs (Piaggio stand), met leuke aanbiedingen. In aansluiting op deze beurs organiseren wij ieder jaar een demo-dag, waarop je verschillende motorscooters kunt uitproberen op een ruim parcours. Kijk op onze evenementen pagina wat er op de agenda staat!

Om jou nog meer van je voertuig te laten genieten, sponsort MotoVeda de Piaggio MP3 club en de Dutch Big Scoots. En alsof dat nog niet genoeg is, MotoVeda regelt ook vervolgtrainingen voor de Piaggio MP3, Yamaha Tricity, Peugeot Metropolis rijders in samenwerking met een rijschool . Deze trainingen kun je met ons afspreken, stuur een mail of bel ons voor meer info. Meer weten over de MP3-scooter, de Piaggio MP3? Kom gewoon eens langs bij MotoVeda. Voor openingstijden en adres kijk je even bij onze contactgegevens.