Bull-it

Een motorkledingmerk dat samen werkt met Superbike-teams, Flat Track, Long Track, Speedway-rijders, stuntrijders en de brandweer- en politieteams en hen voorzien in veiligheid en bescherming. Sinds 2011 werkt Bull-it met Covec™ om jeans te ontwerpen met materialen die geschikt zijn voor motorrijders. Met een innovatief ongeëvenaard trackrecord. Bull-it was de eerste ter wereld die in 2013 CE Level II wist te bereiken met een jeans.

Bullit beschermende motorkleding is ontworpen en geproduceerd met componenten van topkwaliteit. Producten met een hoge mate van slijtvastheid en veiligheid voor zorgeloos en comfortabel motorrijden. Bij het maken van hun motorkleding gebruiken ze covec-materialen en worden ze getest om een specifiek prestatieniveau te bereiken. Hun jeans zijn CE-gecertificeerd en zijn vervaardigd met super lichtgewicht materialen voor jouw comfort, het opnemen van Covec-garens in de denimstructuur maakt een sterke en comfortabele eenlaags beschermende motorjeans.

Bull-it

Bull-It staat bekend om zijn betaalbare motorjeans, motorjeggings en zelfs motorleggings. Ze ontwerpen en ontwikkelen motorkleding met focus op veiligheid en stijl. Als jij graag wil motorrijden met ’normale’ kleren aan, dan is Bull-It absoluut het motorkledingmerk voor jou!