Blogs

Blog

Altijd het hek verhangen....

29 april 2020 Geschreven door: Emmy Veenendaal

Altijd het hek verhangen....

Als ondernemer komt eigenlijk nooit iets zoals je het had gepland...! Op tijd naar huis, afspraken met leveranciers, klanten, collega’s. Het loopt altijd anders. Meestal is er een oplossing en verhang je zoals hierboven staat het hek. Die uitdaging daar houden Henk en ik van. Zou alles op rolletjes lopen dan vinden wij dat een paar weken prima en dan zouden wij ons gaan vervelen. Niet dat wij op zoek zijn naar problemen, wel naar uitdagingen. Achter de schermen wordt er bijvoorbeeld hard gewerkt aan onze nieuwe locatie. Daarin worden wij (vooral Henk) behoorlijk uitgedaagd door alle partijen die daar mee te maken hebben. (maar daarover binnenkort meer.....)

Over collega’s gesproken. Wij hebben een super team, de meesten zijn al jaren werkzaam bij ons, daar zijn wij heel dankbaar voor. Dat is in deze tijd niet vanzelfsprekend. Onlangs heeft een collega die nog niet zo lang bij ons werkte ons team onverwachts aan het begin van het seizoen verlaten. Net helemaal ingewerkt, alle trainingen gevolgd... Dat was een moment van het “hek verhangen” . Het seizoen begint en ondanks de Corona epidemie behoren wij tot de gelukkigen die nog omzet maken en druk zijn. Er gaat iemand weg, wat nu?

Henk en ik komen beide uit familiebedrijven met alle strubbelingen die daarbij horen en hadden jaren geleden al besloten om niet met onze kinderen te gaan samenwerken. Onze kinderen hadden zelf ook altijd duidelijk aangegeven dat ze het bij scooter- en motorrijden zouden houden maar vooral hun eigen weg zouden gaan.

En dan is daar ineens een virus wat in alle opzichten bij iedereen roet in het eten gooit....! Emma (onze dochter) raakte haar baan in Oostenrijk en in Nederland kwijt. Wij hebben de voors- en tegens goed met elkaar besproken en Emma een baan aangeboden tot het virus voorbij is en zij haar andere werk weer op kan gaan pakken.

Wij zijn dit seizoen geholpen met zoals een klant noemde een “ commerciële skijuf” Emma doet een nieuwe ervaring op, het hele team is blij met haar en wij kunnen er dit seizoen weer tegenaan met een volledig bezetting!

Terug naar overzicht