Blogs

Blog

Enquete CHE studenten

26 maart 2020 Geschreven door: Toni Rijkaart

Enquete CHE studenten

 

Onderzoek MotoVeda door CHE-studenten

Wie zijn wij?

Wij zijn Job Gouman, Toni Rijkaart, Sander Heutink en Remco Beukhof. Als eerstejaars studenten op de CHE in Ede hebben wij de opdracht gekregen om een onderzoek uit te voeren voor een bedrijf dat wij zelf uit mochten kiezen. Wij hebben voor dit project voor MotoVeda gekozen. Ons project begon zo’n vier weken geleden, voor alle corona-gekte nog echt aan bod kwam. Om u als klant toch te kunnen benaderen (met een gepaste afstand) hebben wij gekozen om u via deze nieuwsbrief te benaderen.

Enquête

Voor het onderzoek willen wij graag antwoord op een aantal vragen. Dit willen we doen door middel van een enquête. De enquête die wij in de afgelopen tijd hebben samengesteld, baseert zich vooral op het uw mening over het garantiebeleid, wat onlangs door MotoVeda is toegevoegd aan hun diensten. Voor de mensen die het nog niet mee hebben gekregen, er zijn 2 extra garantiepakketten bijgekomen, waarmee u bovenop de fabrieksgarantie nog extra mogelijkheden heeft, indien er iets mis is met uw product.

Het maken van deze enquête duurt ongeveer 5 minuten. Wij willen u vragen of u ons wilt helpen met dit onderzoek door deze korte enquête in te vullen.

Waardebon t.w.v. €25,-

Als bedankje voor het invullen van de enquête maakt u kans op een MotoVeda waardebon ter waarde van €25,-. Hiermee kunt u in de winkel een product naar keuze (vraag aan de receptie naar de voorwaarden) tegen een lagere prijs aanschaffen, en aangezien het seizoen van start is gegaan is dat een mooie binnenkomer.

Om te beginnen met de enquête klikt u op de afbeelding hieronder of de link die hieronder vermeld staat.

https://www.thesistoolspro.com/survey/qot2x5e7cc4afef58c 

 

 

Terug naar overzicht