Blogs

Blog

Motorkleding voor meer rijplezier

11 mei 2019 Geschreven door: Diana Schrijft

Motorkleding voor meer rijplezier

De nieuwste collectie hangt weer in de Rev’it store. Hier is een perfecte combinatie gemaakt van trendy design aangepast aan de laatste wensen en eisen van de motor- en scooterrijder.

Motorkleding biedt veiligheid én een passende look met verschillende merken, kleuren, stijlen en maten voor elke motor- en scooteroutfit. Klein, groot, lang en kort: je vindt het bij MotoVeda. Motoveda is nu ruim twee jaar dealer van kwaliteitskleding van Rev’it. Het Nederlandse bedrijf Rev’it heeft een grote reputatie opgebouwd in kwaliteitskleding en levert inmiddels in 80 landen.  Emmy & Henk Veenendaal: “We hebben een uitgebreide keuze aan helmen in onze winkel, variërend van 70 tot 700 euro. Allemaal voldoen ze aan de eisen, maar qua materialen, componenten en daarmee gepaarde geluidsonderdrukking is er winst te behalen.“

Urban en tour

De leren motorbroeken zijn algemeen bekend. Een duidelijke trend is te bespeuren in het dragen van jeans. Motorjeans zien er stoer uit en zijn tegelijkertijd functioneel. Ze zijn de laatste jaren enorm gegroeid in populariteit. Het zijn geen jeans die je in een standaard kledingwinkel vindt. De speciale motorjeans bieden extra bescherming, bijvoorbeeld door kniebeschermers en een laag Kevlar. Bij stoere jeans horen natuurlijk bijpassende laarzen/schoenen, helm en jas.

Handschoenen

Ook handschoenen zijn een essentieel onderdeel van je motorkleding. In de winter beschermen ze jouw handen tegen de kou. Maar motorhandschoenen zijn ook belangrijk voor de eigen veiligheid. Welke handschoen je ook kiest: het dragen van motorhandschoenen is essentieel voor veiligheid én comfort. Op veilig rijden hoeft niet bezuinigd te worden. MotoVeda heeft een flinke outlet, waar je voor een kleinere prijs kwalitatieve motorkleding vindt. Zodat je veilig van je motor, MP3 of scooter geniet.

Terug naar overzicht