Blogs

Blog

MotoVeda

19 juni 2023 Geschreven door: Emmy Veenendaal

MotoVeda

Wij werken inmiddels bijna 30 jaar voor onszelf. De eerste jaren deden wij alles zelf. Het schoonmaken van de winkel, heel vroeger toen wij nog fietsen verkochten, bouwden Henk en ik avonden achter elkaar zelf fietsen op en Henk was altijd onderweg met de bus. Zelf alle klanten af om fietsen en later scooters en motoren op te halen voor onderhoud. Er zijn ook heel wat nieuwe modellen afgeleverd. De kinderen reden wel eens mee met papa, voor de gezelligheid en het ijsje onderweg. Toen ze ouder werden en alleen thuis konden blijven reed ik ook wel eens mee maar meestal bleef ik thuis voor de kinderen of om door te gaan met klusjes die overdag niet afkwamen.

Wij kunnen ons inmiddels de “luxe” permitteren dat wij een chauffeur hebben. Theo rijdt heel Nederland door! Wij zijn heel blij met Theo en de tijd die wij zakelijk anders kunnen besteden en s avonds ook vaker vrij zijn.

Afgelopen weekend hebben wij zelf weer eens een ritje gedaan. Een MP3 opgehaald in combinatie met Vaderdag in het mooie Limburg. Een foto waardig momentje op de bijna hoogste “berg” van Nederland.

n.b. Het halen en brengen van voertuigen behoort nog steeds tot onze service, helaas kan dit al jaren niet meer gratis en zijn wij geen ANWB pechhulp. Heb je ons nodig, bel ons, wij doen wat er binnen onze mogelijkheden ligt 0318-625625

Terug naar overzicht