Service

Betalingsregeling

Betalingsregeling

Hoe kun je bij MotoVeda betalen? 

In onze webshop leggen we duidelijk uit hoe er betaald kan worden voor de producten die je via onze website koopt. Er kan kan vooruitbetaald worden met iDEAL, Paypal of Bancontact. Kies je ervoor om je product bij ons af te halen dan kan er contant of per pin worden betaald.
Als wij een aan ons betaalt bedrag aan je terugbetalen (bij annulering of ontbinding van je bestelling) dan storten wij dat per bank aan je terug.
Voor alle producten geldt dat ze ons eigendom blijven totdat je alle in verband daarmee aan ons te betalen bedragen hebt betaald.

12 Maanden uitgesteld betalen!

Koop je (motor) scooter of Piaggio MP3 (bedragen vanaf  2500,=) en betaal pas over 12 maanden (0 % rente). Mocht het na deze termijn financieel niet uitkomen om het bedrag te betalen dan kunnen wij een gunstig en flexibel betaalplan aanbieden. * vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Wil je gebruik maken van 12 maanden uitgesteld betalen? Dat regelen wij graag telefonisch of op locatie bij ons voor je! Kom langs, stuur een mail naar info@motoveda.nl of bel met 0318-625625 en vraag naar Emmy.

Profiteer van flexibel betaalgemak. MotoVeda heeft een samenwerking met een financieringsmaatschappij. Daardoor kunnen wij de volgende betalingsvormen aanbieden:

Persoonlijke Lening:
Je weet precies waar je aan toe bent met een Persoonlijke Lening. Je krijgt de garantie van vaste lage termijnbedragen, een vaste rente en een vaste looptijd (duur van de overeenkomst). Je  hoeft duurdere aankopen niet langer uit te stellen. Met een Persoonlijke Lening realiseer je eenvoudig al je wensen.

Voordelen van een persoonlijke lening:

  • Vaste termijnbedragen
  • Vaste rente
  • Looptijd tot 72 maanden
  • Eenmalig een vast bedrag lenen

Zakelijk financieren:
Wanneer je een (motor) scooter of Piaggio Mp3 zakelijke wilt financieren behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Wat hebben wij nodig om een financiering aan te vragen:

  • een geldig legitimatiebewijs/ zakelijke financiering: kvk inschrijving
  • een geldige bankpas, voorzien van handtekening
  • inkomensgegevens/  zakelijk financiering: jaarcijfers
  • wanneer je samenwoont/getrouwd bent hebben wij bovenstaande gegevens ook van je partner nodig

Je kunt erop vertrouwen dat wij discreet met je gegevens/aanvraag omgaan! 

Online betalen

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

BanContact
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.