Service

Winterstalling

Winterstalling

Winterstalling; niet alle Piaggio MP3- en motorrijders onder ons zijn doorrijders. Veel mensen rijden voor de hobby en het plezier en vaak alleen als het mooi weer is. Voor de scooter-, Piaggio MP3, Peugeot Metropolis en niet te vergeten de motorrijder die zijn voertuig in de wintermaanden wil stallen is er nu in de regio Ede een winterstallingsplaats, MotoVeda!

In deze kelder hebben wij ruimte om Motoren, scooters scooters en Piaggio MP3’s te stallen. Deze ruimte is droog, verwarmd en goed beveiligd. Voertuigen kunnen  bij ons prima in de winterstalling staan.

Wij bieden de stalling aan in combinatie met het winterklaar maken van de motor, scooter of Piaggio MP3 en in het voorjaar weer seizoens klaar maken. Ook kan er in de winter of één week voordat de (motor)scooter of  Piaggio MP3 wordt opgehaald een grote onderhoudsbeurt afgesproken worden.

Het voertuig hoeft niet afgedekt te worden. Mocht de voorkeur uitgaan om de motor, scooter of Piaggio MP3 toch af te dekken dan kan een eigen hoes meegenomen worden. Wij hebben ook afdekhoezen te koop. Het gebruik van een accudruppellader is verplicht. Deze kan bij ons gehuurd of aangeschaft worden. Gebruik maken van een eigen lader is ook mogelijk. 

Stalling wordt voor minimaal een maand afgesproken. Een motor, scooter of Piaggio MP3 kan tijdens onze winkeltijden worden gebracht en weer worden opgehaald. Stallings- en seizoensrijklaar maken is voor motoren, Piaggio MP3’s en een aantal scooters verplicht.

Stalling per maand Stalling per half jaar Stalling per jaar

 Huur druppellader
per maand incl. electriciteit

€ 25,- € 130,- € 250,- € 10,-

Stallingsklaar/seizoensklaar maken (excl. materiaal) vanaf € 25,-

Wordt de motor of Piaggio MP3 voor de winterstalling gebracht in combinatie met onderhoud dan geven wij 1 maand winterstalling t.w.v. € 25,= cadeau !

Voor de prijzen van beurten verwijzen wij naar onderhoud op deze site. Voor de algemene voorwaarden van de winterstalling verwijzen wij naar algemene voorwaarden winterstalling.

Thuis je scooter of motor stallen

Ga je je scooter, motorscooter of Piaggio MP3 thuis in de garage stallen, denk dan in de winter aan de volgende punten:

  • Dek het voertuig af met een speciale hoes. Bij MotoVeda kun je hoezen van Booster en DS-cover aanschaffen.
  • Haal de accu uit de scooter en hang hem aan de acculader. Wil je een optimate acculader? Ook bij MotoVeda is een acculader te koop.
  • Voorkom moeilijk starten en onregelmatig lopen en gebruik Putoline Stabilizer. Fuel Stabilizer is een geavanceerd beschermingsproduct voor het brandstofsysteem. Als je je motor of scooter voor een maand of langer stalt en er brandstof in de tank achterblijft, is het gevaar dat de benzine oxideert. Hierdoor ontstaat gom en lakafzetting (vervuiling) in de tank en in belangrijke onderdelen van de carburateur. Met als gevolg moeilijk starten en onregelmatig lopen van de motor. Fuel Stabilizer voorkomt deze problemen.