Scooterwinkel Ede

Scooterwinkel Ede

Scooterwinkel Ede

Ben je op zoek naar een mooie scooter? Maar koop je liever niet online? Onze scooterwinkel in Ede geeft je de mogelijkheid om jouw favoriete scooter van dichtbij te bekijken. In onze showroom vind je een uitgebreide collectie van nieuwe scooters. Liever een tweedehands scooter? Wij hebben ook altijd veel occasions beschikbaar. MotoVeda in Ede verkoopt de grootste collectie scooters en motorscooters van Nederland.

Kwalitatieve en veilige scooters

Onze scooters zijn van hoge kwaliteit. We verkopen uitvoeringen van 25 km/uur en 45 km/uur. Bovendien bieden we diverse A-merken aan. Denk aan de Vespa, Piaggio, Yamaha, Aprilia en Peugeot. Deze scooters, snorscooters en motorscooters staan voor veiligheid, stijl en degelijkheid. Maar ook onze andere merken leveren zeer kwalitatieve scooters. Zo hebben we scooters van Kymco en Sym die je veel klasse bieden. Wil je graag een elektrische scooter aanschaffen? Wij verkopen verschillende nieuwe modellen, onder andere van het merk Niu.

Testrit, onderhoud en accessoires in Ede

Als je er nog niet helemaal uit bent, dan maak je bij ons een proefrit. Zo voel je meteen hoe jouw gekozen scooter rijdt. Dat kan ook op onze elektrische scooters. En wanneer je iemand zoekt die onderhoud aan je scooter uitvoert, dan kom je terug naar onze winkel in Ede. Daar hebben we een werkplaats. In onze winkel tref je ook allerlei accessoires voor je scooter. Heb je alles compleet!